Samo riječi hvale

Berbatov oduševio izjavom o Modriću: U Tottenhamu sam vidio koliko je dobar

"S njim sam u Tottenhamu odradio svega nekoliko treninga, ali i u to malo vremena sam uočio koliko je dobar. Igrača poput Modrića nećete vidjeti na naslovnicama novina kao neke druge igrače, a to je zbog njegovog stila života, njegovog ponašanja''
Sport / Nogomet | 02. 05. 2020. u 11:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Reuters / Dimitar Berbatov (ManU), Luka Modrić (Tottenham)

Dimitar Berbatov jedan je od navjećih bugarskih nogometaša u povijesti. Ostavio je traga i u njemačkoj Bundesligi, a posebno u engleskom Premiershipu.

U engleskoj je elitnoj ligi, nastupajući u dresu Tottenhama, Manchester Uniteda i Fulhama, ubilježio stotinjak pogodaka. Prije toga pet je godina parao mreže kao vođa tima Bayera iz Levrkusena.

Berbatov je prokomentirao i status hrvatskog veznjaka Luke Modrića u španjolskoj prijestolnici, prenosi SportKlub.

Foto: MbS News / Razmjena Zlatne lopte: Luka Modrić i Leo Messi

''On je i dalje jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Real Madrid bi napravio veliku grešku kad bi ga pustio. Toliko je dugo vremena važan dio ove momčadi. Kad pogledate današnji Real, očekujete Modrića u sredini terena'', rekao je Bugarin.

Modrić ima ugovor u Realu do ljeta 2021., vjerojatno Real čeka ljeto da vidi moguće opcije. Inače, Modrić i Berbatov su jedno kratko vrijeme bili suigrači u Spursima.

''Puno je priča bilo oko Modrićevog odlaska s Bernabeua. S njim sam u Tottenhamu odradio svega nekoliko treninga, ali i u to malo vremena sam uočio koliko je dobar. Igrača poput Modrića nećete vidjeti na naslovnicama novina kao neke druge igrače, a to je zbog njegovog stila života, njegovog ponašanja'', zaključio je Berbatov.

Kopirati
Drag cursor here to close