Dirty Garry

Benzema odgovorio na kritike Linekera: Osjećam se neugodno

"Naravno da se želim vratiti u nacionalni tim. Koji to igrač ne želi nastupiti na svjetskom prvenstvu?'', kaže Benzema.
Sport / Nogomet | 01. 11. 2017. u 11:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centarfor Reala iz Madrida Karim Benzema govorio je u razgovoru za francuski kulturni magazin Les Inrockuptibles o kritikama kojima je izložen u novije vrijeme.

Posebno se osvrnuo na ocjene Garryja Linekera o igri koju francuski napadač pruža u ovoj sezoni.

"Mislim da je teže prihvatiti kritike od bivših igrača koji su postali novinari i koji šire svoju gorčinu u javnome prostoru. Iako su i sami kao nogometaši imali iste poteškoće, ne pokazuju solidarnost. Uistinu se neugodno osjećam", kazao je Benzema.

O svojim željama i izgledima glede povratka u reprezentaciju kaže kako nije izgubio nadu.

"Naravno da se želim vratiti u nacionalni tim. Koji to igrač ne želi nastupiti na svjetskom prvenstvu? Nada da ću ići u Rusiju, uvijek je tu. POkušavam dati od sebe ono najbolje u dresu Reala pa ćemo na koncu vidjeti kako sve izgleda po tom pitanju", rekao je.

O izborniku Deschampsu nije želio davati komentare, jer se u javnosti stalno špekulira da se njih dvojica ne podnose, da su se ranije posvađali i slično.

"Nema smisla pričati o tome, jer te uvijek pogrešno interpretiraju. Stoga neću ništa kazati, a moje je da uspješno nastupam i osvajam titule".

O svojim nogometnim počecima kaže: "Počeo sam vrlo rano igrati. U početku smo živjeli u blizini jednog igrališta. Koristili smo dva komada drveta kao gol. Kad sam imao osam godina, preselili smo se u Bron-Terraillon, predgrađe Lyona, gdje je igralište bilo samo deset metara od moje kuće. Bio sam sretan što tu mogu igrati", ispričao je jedan od najuspješnijih francuskih napadača svih vremena.

Kopirati
Drag cursor here to close