Karimove prazne puške

Benzema: Cristiano Ronaldo je puno sebičniji od mene

I dok Real Madrid žestoko pati zbog izostanka golova njih dvojice u LaLigi, Benzema se osvrnuo na sebičnost svog portugalskog kolege
Sport / Nogomet | 13. 11. 2017. u 16:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedna reprezentativna stanka pokazala je Karimu Benzemi kako i dalje ostaje izvan planova francuskog izbornika Didiera Deschampsa. Ujedno mu u ''Kraljevskom klubu'', rame uz rame s Cristianom Ronaldom, i dalje na dnevnome redu stoji frustracija zbog loše golgeterske forme.

I dok Real Madrid žestoko pati zbog izostanka golova njih dvojice u LaLigi, Benzema se za Canal+ osvrnuo na sebičnost svog portugalskog kolege.

''Cristiano je puno sebičniji od mene. Ali to je normalno. Dobro se slažemo u igri, volim se igrati s njim. Na koncu, njegova mi sebičnost ne smeta, jer je dobra za momčad", kazao je Benzema.

Benzema je ove sezone prilično na udaru navijača, koji, kad je Real u pitanju, uvijek imaju vrhunska očekivanja.

"Najteže je kad kritika dolazi od vlastitih navijača", rekao je Benzema, dodajući kako nogometaš upravo od svojih navijača očekuje najveći poticaj, a ponajmanje mu trebaju zvižduci i povici s tribina.

Po pitanju reprezentacije i odlaska u Rusiju, svjestan je da će bit teško i komplicirano uvjeriti izbornika Deschampsa da ga uvrsti u kadar od 23 igrača koje će voditi na Svjetsko prvenstvo.

"Komplicirano je to, znam jer nisam glup, ali ja bih volio odvojiti nešto sa svojom zemljom. Volim nogomet, volim ove turnire", iskreno je priznao.

Ipak, svjestan je kako se tu ne radi uvijek samo kvaliteti i formi nogometaša, nego i o međusobnom odnosu trenera i igrača.

""Sve dok je Deschamps trener, neću se moći vratiti u reprezentaciju," rekao je.

"Prošlo je više od dvije i pol godine , ne treba vam mnogo za razumjeti što se događa. On je netko koga poštujem, ali okrenuo mi leđa mene, što je bolno. "

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close