Inter Miami

Beckham spreman Modriću udvostručiti plaću

Inter Miami je spreman udvostručiti Modrićevu plaću koja bi tada iznosila oko 20 milijuna eura godišnje.
Sport / Nogomet | 04. 02. 2020. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inter Miami, američki MLS klub u čijoj je vlasničkoj strukturi i David Beckham, priprema bogate ponude za hrvatskog kapetana Luku Modrića i Urugvajca Edisona Cavanija.

Već je ranije bilo objavljeno kako su neki američki klubovi zainteresirani za Modrića, među njima su bili D.C. United te Inter Miami i Atlanta United. Ipak, ništa konkretnije nije postignuto u pregovorima. Modrić ima s Realom ugovor do ljeta 2021. godine, no američki Inter Miami je spreman udvostručiti njegovu plaću koja bi tada iznosila oko 20 milijuna eura godišnje, javlja HRT.

MLS klubovi imaju pravo na tri neograničena ugovora izvan salary capa, a Inter još nema ispunjeno nijedno od tri mjesta, iako su povezivani s brojnim zvijezdama. Inter Miami je novoosnovani klub u MLS-u, prva sezona u američkoj nogometnoj ligi kreće 29. veljače 2020. godine.

Modrić je ove sezone za Real u svim natjecanjima igrao u 23 utakmice te zabio pet pogodaka, a trener Zinedine Zidane ga odmara u nekim utakmicama kako bi u onim najvažnijim bio svjež i potpuno spreman, javio je HRT.

Kopirati
Drag cursor here to close