Inter Miami

Beckham našao sponzora koji će reklamu na dresu platiti 215 milijuna eura

Beckham je naišao na niz problema uoči debija njegova kluba, a najveći se javio nedavno kad se milanski Inter požalio da Beckhamov klub ne smije nositi ime Inter.
Sport / Nogomet | 20. 02. 2020. u 09:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inter Miami 1. ožujka protiv Los Angeles FC-a debitira u MLS-u, a David Beckham je svojem klubu našao vrlo bogatog sponzora.

Na njegovu dresu reklamu će imati Qatar Airways koji će za to platiti 215 milijuna eura, iako se ne zna na koliko godina je ugovor potpisan. Logo katarske tvrtke bit će na dresu, stadionu i svim klupskim suvenirima, što je najveći sponzorski ugovor u MLS-u, a vjerojatno i šire, piše Index.

Beckham je naišao na niz problema uoči debija njegova kluba, a najveći se javio nedavno kad se milanski Inter požalio da Beckhamov klub ne smije nositi ime Inter. Talijanu su dobili prvu pravnu bitku s MLS-om.

Američki ured za zaštitu imena i patenata (USPTO) presudio je u korist talijanskog giganta koji smatra da se ime Inter veže isključivo uz milanski klub te da bi naziv "Inter Miami" previše nalikovao na "Inter Milan" te bi moglo doći do zabune.

Konačna odluka očekuje se uskoro.

Kopirati
Drag cursor here to close