Bez dlake na jeziku

Baždrević: Gospodin sudac se treba sramiti

Sport / Nogomet | 13. 11. 2016. u 22:30 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbonik BiH Mehmed Baždarević ogorčen je remijem u Pireju. Imali su Zmajevi do 95. minute tri boda u džepu, a onda je Tzavellas zabio za konačnih 1:1.

Baždareviću nije legao sudački kriterij...

“Sigurno je da smo ovaj gol kojeg smo primili svi teško podnijeli. Igrači zaslužuju sve čestitke. Trebali smo pobijediti, ali nasjeli smo na provokacije, koje je protivnik konstantno radio. Naivno smo primili gol, iako sam tražio od igrača da sačuvamo loptu. Žao mi je zbog toga”, rekao je strateg Zmajeva pa se osvrnuo na suđenje i domaćinstvo Grka.

“Gospodin sudac se treba sramiti. Jer suđenje je bilo tendenciozno, to je spriječilo našu igru. Dva faula kod gola nije svirao. Mi ćemo njih dočekati sportski, a ne kao oni nas.”

U konačnici je još jednom konstatirao razočaranje ishodom, ali i podcrtao da su Zmajevi i dalje itekako u igri za plasman u Rusiju 2018.

“Ostvarili smo gotovo sve što smo planirali, ali kažem, mislim da smo bili naivni. Jedan bod nije dovoljan, ali borba za drugo mjesto i dalje je otvorena. Večerašnja pobjeda nam je bila blizu, ali mislim da smo vidjeli jednu dobru reprezentaciju BiH.”

 

Kopirati
Drag cursor here to close