'Zmajevi'

Baždarević: Imamo kvalitetu i nadamo se dobrom rezultatu

Sport / Nogomet | 30. 08. 2017. u 19:42 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević kazao je uoči sutrašnje utakmice između BiH i Cipra, koja se igra u okviru kvalifikacija za SP u Rusiji 2018. godine, da poštuje protivnika ali se nada dobrom rezultatu.

Ciparske novinare je zanimalo što Baždarević misli o smjeni trenera u njihovoj reprezentaciji, na što je bh. izbornik odgovorio da promjena nema veze s utakmicom koju igra BiH.

"Jednostavno su željeli promjene i da stvore ekipu za budućnost. To za nas ne mijenja stvari. Moramo maksimalno da se spremimo, jer igramo protiv ekipe koju respektiramo. Imamo svoje kvalitete i nadamo se dobrom rezultatu", kazao je izbornik.

Dodao je da je Cipar kvalitetan protivnik.

"To je utakmica u kojoj se stvari neće riješiti brzo i trebamo znati kada da napadnemo, ali i da se branimo ako bude potrebe. Moramo odigrati jednu kompletnu utakmicu, agresivno, angažirano i s puno želje. Kvalitetu imamo i na nama je da to sve pokažemo sutra", istaknuo je Baždarević.

Izbornik o pripremama i zdravstvenom biltenu kaže da je atmosfera dobra i radna što daje još više optimizma.

"Kodro se žalio na ozljedu zgloba, ali večeras ćemo vidjeti hoće li moći da nastupi sutra. Ostali igrači su spremni da ostvarimo rezultat koji priželjkujemo", poručio je.

Utakmica BiH - Cipar je na programu sutra u 20.45 sati, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close