Bayern opet vodeći

Bayernova golijada protiv Fortune, ali su ostali bez Neuera

Bayern (67) i dalje drži bod prednosti pred Borussijom Dortmund (66). Treći je RB Leipzig sa 58, a četvrti Eintracht sa 52 boda
Sport / Nogomet | 15. 04. 2019. u 10:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Bayerna slavili sa 4:1 (2:0) na gostovanju kod Fortune, ali i ova pobjeda ima svoju cijenu kad su u pitanju ozljede igrača. Vjerojatno je do kraja sezone ispao njihov vratar Manuel Neuer, a na bolove u nozi se na kraju utakmice žalio i Mats Hummels.

Kingsley Coman je nakon obračuna na treningu s Robertom Lewandowskim svoj 'bijes' usmjerio za dobrobit momčadi pa je golovima u 15. i 41. minuti usmjerio dvoboj protiv Fortune na Bayernov mlin.

Serge Gnabry je 55. minuti pogodio za 3:0, a Goretzka u drugoj minuti sučevog vremena postavio konačnih 4:1. Jedini pogodak za domaće u 89. minuti postigao je Lukebakio.

Prvi vratar i kapetan tima Manuel Neuer morao je rano iz igre zbog ozljede lista noge, a umjesto njega je ušao Sven Ulreich, kojem navijači i struka u Njemačkoj ne vjeruju previše.

Bayern (67) i dalje drži bod prednosti pred Borussijom Dortmund (66). Treći je RB Leipzig sa 58, a četvrti Eintracht sa 52 boda.

Interesantno je da je Eintracht na domaćem terenu poražen od Augsburga (1:3), a upravo se na toj utakmici očekivala rutinska pobjeda Adlera, čime bi se učvrstili na četvrtoj poziciji koja vodi u Ligu prvaka. Ovako, i dalje im prijeti Borussia M'Gladbach, a bez šansi nisu ni Leverkusen i Hoffenheim.

Kopirati
Drag cursor here to close