"Braco" progovorio

Uli Hoeneß naveo Salihamidžića govoriti o svojoj šutnji: Niko Kovač ostaje?

"Već sam ranije kazao: Kad imam nešto izjaviti, onda to i učinim. Ako nemam što reći, onda i ne govorim ništa, jer zašto govoriti nešto tek tako", izjavio je Salihamidžić novinarima nakon sinoćnje utakmice Lige prvaka.
Sport / Nogomet | 28. 11. 2018. u 11:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bayernov sportski direktor Hasan Salihamidžić (41) držao se u vrijeme eskaliranja rezultatske krize prilično po strani, barem kad su u pitanju istupi u medijima. Novinari su mu već bili zamjerili što se kao sportski direktor kluba 'skriva' od javnosti, a neke od Bayernovih legendi otvoreno su se zapitali što to sportski direktor uopće radi.

U vrijeme kad nikome nije bilo do priče, najviše su na novinarska pitanja odgovarali trener Niko Kovač (47) i predsjednik Bayerna Uli Hoeneß (66). Tako je trebalo biti i nakon uvjerljive pobjede nad Benficom (5:1) u Ligi prvaka, ali je Hoeneß u zadnji čas odlučio 'pogurati' svog sportskog direktora u prvi plan.

Popularni Braco je novinarima kazao kako on nema potrebu da se brani ili opravdava bilo kome.

"Ja se ne moram braniti. Zašto bih to radio? Dovoljno radim u pozadini svih događanja. Imamo puno posla, čeka nas nekoliko važnih stvari ove zime i na ljeto. Već sam ranije kazao: Kad imam nešto izjaviti, onda to i učinim. Ako nemam što reći, onda i ne govorim ništa, jer zašto govoriti nešto tek tako", izjavio je Salihamidžić novinarima nakon sinoćnje utakmice Lige prvaka.

Novinare je pak zanimalo zašto se Salihamidžić nakon subotnjeg debakla protiv Fortune Düsseldorf (3:3) povukao iz prostora u kojem Bayernovi odgovorni ljudi obično dočekuju medije, gdje je upravo Uli Hoeneß govorio kako je momčad odigrala diletantski i neozbiljno, bjesneći pritom kao rijetko kada.

"I ja sam bio tamo. Ali, ništa me niste pitali, iako sam ciljano čekao dok predsjednik ode. Međutim, može se i obratno gledati: Nakon što je predsjednik govorio, ne mora nakon njega i netko drugi pričati. Ja kad imam nešto za reći, to ću i učiniti. Evo, upravo sam spreman za razgovor", kazao je Salihamidžić predstavnicima medija.

Na pitanje jesu li, usprkos pobjedi, odbrojani dani Nike Kovača, sportski direktor Bayerna kazao je kako je utakmica sve kazala.

"Momčad je na terenu najbolje odgovorila. Sad nam predstoji put u Bremen i tamo želimo pobijediti".

Kopirati
Drag cursor here to close