Kung-fu za zatvor!

Bayernov napadač Müller nepromišljenim potezom mogao ubiti Tagliafica!

Igrala se 75. minuta utakmice između Bayerna i Ajaxa, a Tagliafico je glavom krenuo na odbijenu loptu, da bi ga Muller poput divljaka udario đonom u glavu!
Sport / Nogomet | 13. 12. 2018. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nepromišljeno i potpuno svirepo uletio je Nijemac Thomas Müller nesretnom Argentincu Tagliaficu kopačkom u glavu. Obično se kaže kako ovakvi prekršaji ovaj zaslužuju i zatvor, stoga Müller može biti zadovoljan što je dobio samo crveni. Kazna bi za njega trebala biti rigorozna.

Igrala se 75. minuta utakmice između Bayerna i Ajaxa, a Nicolas Tagliafico je glavom krenuo na odbijenu loptu, da bi ga Müller poput divljaka udario đonom u glavu! Argentinac je odmah pao na travnjak, a hitna je žurno uletjela na teren. Glava mu je počela krvariti, a liječnici su ga šivali skoro pet minuta kako bi zaustavili krvarenje. Sudac Turpin je bez razmišljanja pokazao crveni karton Mülleru, a ovaj se na to još usudio i buniti?!

Profesionalni igrač poput njega ne smije pasti na ovakvu razinu i na terenu se ponašati poput podivljalih majstora borilačkih vještina. Takvim neopreznim potezima nije mjesto u nogometu, možda čak ni u MMA borbama.

Na svu sreću, Tagliafico je mogao nastaviti utakmicu, postigavši čak i gol u samom finišu utakmice za konačnih 3:3, a Mülleru je prestalo jedino da se hladi pod tušem i razmišlja o svom nepromišljenom kung-fu zahvatu.

Kopirati
Drag cursor here to close