Zbog psovki na društvenim mrežama

Bayern oštro kaznio Riberyja

"Dugo sam razgovarao s Franckom i priopćio mu da je oštro kažnjen. Kaznu je prihvatio", dodao je Salihamidžoć.
Sport / Nogomet | 06. 01. 2019. u 13:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bayern iz Muenchena oštro je kaznio proslavljenog francuskog igrača Francka Riberyja zbog uvreda na račun navijača i medija.

"Koristio je riječi koje su nama u Bayernu neprihvatljive i koje Franck kao uzor i igrač nikada više ne smije koristiti", rekao je u nedjelju sportski direktor Hasan Salihamidžić u trening kampu u Dohi.

"Dugo sam razgovarao s Franckom i priopćio mu da je oštro kažnjen. Kaznu je prihvatio", dodao je Salihamidžoć.

Nije otkrio pojedinosti, nego je tek rekao da se radi o "velikom iznosu", javlja Hina.

Ribery je u subotu objavio dva posta na Twitteru nakon što su ga navijači i novinari kritizirali zbog videa na Instagramu u kojem se pohvalio kako u jednom restoranu u Dubaiju uživa u odresku umočenom u zlato.

Ubrzo su se javili brojni navijači i novinari koji su ga kritizirali zbog rastrošnog životnog stila, a on je koristeći psovke i uvrede napao "ljubomorne ljude", "hatere" i medije.

Salihamidžić je rekao da je Ribery s obitelji bio pozvan u restoran dok je s obitelji bio na odmoru u Dubaiju i da nije sam platio to ektravagantno i skupo jelo.

Dodao je da je igrač imao pravo braniti se, ali je "nažalost koristio krive riječi".

"U 2019. godini se nećemo ustručavati. Počet ćemo sa svim zavidnima, mrziteljima, svima onima koji su nastali zbog puknutog kondoma. Je*em. vaše majke, vaše bake i čitavo obiteljsko stablo. Ništa vam ne dugujem, svoj uspjeh dugujem isključivo Bogu, sebi i onima koji su vjerovali u mene. Svi vi ostali samo ste kamenčić u mojoj čarapi", napisao je između ostalog Ribery, javlja Hina.

Novinari njemačkog Bilda odmah su upitali bivšeg hrvatskog izbornika Niku Kovača za komentar, a ovaj nije imao pojma o čemu se radi.

"Može li mi itko pokazati tu snimku? Svatko odlučuje za sebe. To je demokratski. Ne smijemo odmah osuđivati. Uvijek treba poći od sebe, a zatim gledati druge, ako uopće i treba gledati druge", rekao je iznenađeni Kovač.

Ugovor 35-godišnjeg igrača s Bayernom ističe na kraju sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close