Bundesliga

Bayern od 0:2 do 5:2, Freiburg iznenadio Borussiju

Borussia Dortmund je prosula nove bodove nakon što je kod kuće odigrala 2-2 protiv Freiburga.
Sport / Nogomet | 27. 01. 2018. u 21:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susretu 20. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayern je u Munchenu pobijedio Hoffenheim 5-2 premda je nakon 12 minuta gubio 0-2, a za iznenađenje kola pobrinuo se Freiburg koji je u Dortmundu odigrao 2-2 protiv Borussije.

Hoffenheim je fantastično otvorio utakmicu i već nakon 12 minuta je vodio 2-0. Prvi šok za navijače Bayerna stigao je u trećoj minuti kada je Joshua Kimmisch u kaznenom prostoru oborio Sergea Gnabryja. Gostujući napadač je sam izveo kazneni udarac, Sven Ulreich je obranio njegov udarac, no Mark Uth je pospremio odbijanac za 1-0. U 12. minuti već je bilo 2-0, ovoga puta strijelac je bio Gnabry koji se tako iskupio za promašaj s bijele točke. Bayernov napadač na posudbi u Hoffenheimu lijepo je zabio s ruba kaznenog prostora.

Međutim, Bayern se ekspresno vratio. U 21. minuti je smanjio Robert Lewandowski, a izjednačio je Jerome Boateng u 25. minuti. Do potpunog preokreta došlo je u 63. minuti kada je Kingsley Coman zabio za 3-2, a u 67. minuti sve je bilo gotovo nakon što je Arturo Vidal nakon ubačaja iz kornera glavom zabio 4-2. Za Bavarce je u posljednjim trenucima susreta zabio i Sandro Wagner koji je ove zime u Munchen stigao upravo iz Hoffenheima.

Borussia Dortmund je prosula nove bodove nakon što je kod kuće odigrala 2-2 protiv Freiburga. Domaćin može biti sretan što je osvojio i bod jer drugi pogodak zabio u trećoj minuti sudačke nadoknade. Borussija je povela u 9. minuti preko Shinjija Kagawe, a izjednačio je Nils Petersen u 21. minuti. Isti je igrač u 68. minuti doveo Freiburg u vodstvo, a bod Borussiji donio je Jerely Toljan golom u trećoj minuti nadoknade.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close