Pokosilo ih

Bayern nakon poraza ostao i bez dvojice važnih nogometaša

Hansi Flick morao se pomiriti i s privremenim gubitkom važnih igrača jer su zbog ozljede igru u prvom poluvremenu napustili Leon Goretzka i Niklas Suele.
Sport / Nogomet | 08. 04. 2021. u 15:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Minhenski Bayern poražen je sinoć na Allianz Areni u prvom četvrtfinalnom duelu Lige prvaka od francuskog prvaka PSG-a sa 3:2.

Osim s porazom, trener bavarskog velikana Hansi Flick morao se pomiriti i s privremenim gubitkom važnih igrača jer su zbog ozljede igru u prvom poluvremenu napustili Leon Goretzka i Niklas Suele.

Oba nogometaša zaradila su ozljedu butnog mišića, a prema prvim informacijama gore je prošao Suele.

Njemu je pukao jedan od mišića i vjerojatno će morati pauzirati do mjesec dana.

S druge strane Leon Goretzka ima istegnuće mišića. Vjerojatno će propustiti uzvratni susret u Parizu, ali bi trebao biti spreman za 10-ak dana.

Jako je to loša vijest za Bayern s obzirom da je Goretzka jedan od najboljih igrača Bayerna ove sezone. Ne samo da je odličan u prevenciji kontranapada gdje je PSG najopasniji nego nerijetko i zabija bitne golove za Bavarce.

Njihove ozljede najvjerojatnije su posljedica teških uvjeta na terenu, po snijegu i raskvašenom travnjaku, a slično je prošao i PSG-ov Marquinhos, koji je također zamijenjen nakon pola sata igre. No, u PSG-u se nadaju kako Brazilac nije teže ozlijeđen.

Bayern će u utorak, 13 travnja, gostovati na Parku prinčeva i pokušat će nadoknaditi zaostatak od 3:2.

 

Kopirati
Drag cursor here to close