Samo iće i piće

Bayern mu već pegla desetku na dresu, a on dobio sedam kila viška!

Navodno je i Leroy Sane, trenutačno igrač Manchester Cityja, 'stekao' pozamašnih sedam kilograma viška u trenutku dok mu se određuje budućnost.
Sport / Nogomet | 21. 05. 2020. u 06:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Leroy Sane i Gabriel Jesus (Manchester City)

Znano je da nogometaši nisu imuni na visokokaloričnu hranu, koja u većim količinama može uzrokovati pokoje kilo viška, poglavito u doba karantene kada su i treninzi nešto slabijeg intenziteta.

To je nedavno priznao i Eden Hazard, sto milijuna eura plaćeno pojačanje Real Madrida, koji je izjavio da tijekom karantene izbjegava slastičarnice i pekarnice, ali da mu je to poprilično teško.

Čini se kako belgijski reprezentativac nije jedini 'kulje' među profesionalnim nogometašima.

Navodno je i Leroy Sane 'stekao' pozamašnih sedam kilograma viška u trenutku dok mu se određuje budućnost.

Manchester City i Bayern pregovaraju oko odštete, krilni napadač Elfa već je dogovorio uvjete suradnje s Bavarcima, a njemalki gigant već mu je ponudio „desetku“ na leđima koju je godinama nosio Arjen Robben, a sada je – privremeno – u rukama Philippea Coutinha.

Ipak, cijela situacija – čini se – stresna je za Sanea, koji nije baš pazio na prehranu u karanteni, a to je otkrio njegov suigrač Oleksandr Zinčenko.

„Kada sam napuštao trening-kamp, vidio sam Leroya. Nisam ga prepoznao na prvu, mislio sam da je to naš vozač autobusa. Popričali smo kratko, pitao sam ga za Bayern, ali nije ništa rekao. Ja mislim da je to gotov posao, ali on ima velikih problema s kilažom, rekli su mi da je nabacio sedam kilograma viška“, otkrio je Zinčenko za ukrajinsku televiziju Football 1.

Kopirati
Drag cursor here to close