Liga prvaka

Bayern gostuje na Olimpicu; Atletico 'domaćin' u Bukureštu

Treneri Simeone i Tuchel ponekad savršeno odigraju na nulu, ali vjerojatnije je da ćemo večeras vidjeti golove u susretu Atletica i Chelseaja. Što se tiče Lazija i Bayerna na Olimpicu, tu može biti samo riječ o napadačkom nogometu.
Sport / Nogomet | 23. 02. 2021. u 13:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmicama između Atletico Madrida i Chelseaja, odnosno Lazija i Bayerna, nastavlja se Liga prvaka, a radi se o susretima osmine finala.

Treneri Simeone i Tuchel ponekad savršeno odigraju na nulu, ali vjerojatnije je da ćemo večeras vidjeti golove.

Kod 'domaćina' su upitni Carrasco, Gimenez i Herrera, kod gostiju Abraham, Mount i Pulisic.

Atletico je domaćin samo na papiru jer se utakmica igra u Bukureštu, na Areni Nationala, a glavni arbitar biti će Nijemac Brych.

Plavci u posljednjih pet utakmica imaju četiri pobjede i jedan remi, dok Atletico u ovu utakmicu ulazi malo 'poljuljan' budući da ih je u posljednjoj utakmici na njihovoj Wandi svladao Levante.

Chelsea odavno već ne razmišlja o naslovu prvaka Engleske u ovoj sezoni, dok bi Atletico najradije ostao u igri za dvostruku krunu, jer je u La Ligi vodeći, a u Ligi prvaka se mogu nositi s većinom vrhunskih klubova. 

Simeone Inzaghi, trener Lazija, mogao bi se večeras osloniti na strategiju "gurni dugom loptom Ciru Immobilea u trk".

Talijanska momčad je kvalitetna, u to nema sumnje, ali usprkos tome što gostima nedostaju čak osam igrača, a neki od njih su Pavard, Tolisso i Costa, Bavarci su ipak više ti od kojih se očekuje pobjeda.

Uostalom, riječ je o branitelju naslova prvaka Europe pa tako imaju ulogu favorita usprkos tome što se prvi susret igra na Olimpicu.

Da gledatelji smiju na tribine, uloga gostiju kao favorita bila bi nešto manja... 

Kopirati
Drag cursor here to close