Novi transferi

Bayern doveo Choupa-Motinga i Costu

Kamerunski napadač je posljednje dvije sezone proveo u redovima francuskog prvaka, a već je igrao u Njemačkoj u Hamburgu, Nürnbergu, Mainzu i Schalkeu 04.
Sport / Nogomet | 05. 10. 2020. u 16:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednjeg dana prijelaznog roka europski i njemački nogomenti prvak Bayern Munchen doveo je iz PSG-a kamerunskog napadača Maxima Choupo-Motinga (31), dok je iz Juventusa na posudbu stigao Douglas Costa (30).

Choupo-Moting je za Bayern potpisao ugovor na jednu sezonu, dok Costa također, dolazi na jednu sezonu.

Kamerunski napadač je posljednje dvije sezone proveo u redovima francuskog prvaka, a već je igrao u Njemačkoj u Hamburgu, Nürnbergu, Mainzu i Schalkeu 04, javlja HINA.

"Sjajan je osjećaj vratiti se u Bundesligu u najveći klub u Njemačkoj. Tko ne bi želio igrati za FC Bayern? Čast mi je igrati za ovaj klub," poručio je 31-godišnji napadač za klupsku stranicu.

Nakon odlazaka Coutinha, Perišića i Thiaga, trener Hansi Flick zatražio je nekoliko pojačanja kako bi nadoknadio njihove odlaske.

"Njegov dolazak dat će našoj momčadi, posebno u napadu, dubinu koja će nam trebati", rekao je sportski direktor Hasan Salihamidžić. "Eric je stekao međunarodno iskustvo u Paris SG-u, poznaje Bundesligu i stigao je bez odštete. Sve nam to jako odgovara."

Na Allianz Arenu se vraća Douglas Costa koji je 2018. iz Munchena preselio u Juventus. Sada dolazi na jednogodišnju posudbu.

Prije njih Bayern je angažirao i krilnog napadača Manchester Cityja Leroya Sanea za 45 milijuna eura, te španjolskog veznjaka Marca Rocu iz Espanyola za devet milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close