Bundesliga

Bayern, Borussia (D) i RB Leipzig upisali nove pobjede

U sklopu četvrtog kola, "Bikovi" su svladali Augsburg u gostima, a posebno se istaknuo bivši "dinamovac" Dani Olmo koji je bio dvostruki asistent. Bayern je na gostovanju u Bielefeldu slavio s 4:1.
Sport / Nogomet | 17. 10. 2020. u 21:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Bayern iz Muenchena nastavili su u subotu gdje su stali prije reprezentativne stanke. Nakon tri komada u mreži niželigaša Duerena u Kupu, danas su novopečenog prvoligaša Arminiju počastili s četiri gola.

Rezultat je glasio 1:4, a dvostruki su strijelci za Bavarce bili Mueeller (8', 51') i Lewandowski (26', 45+1').

Počasni gol za Arminiju Bielefeld postigao je Doan u 58. minuti, dok je petnaestak minuta prije kraja crveni karton zaradio Corentin Tolisso.

Nogometaši RB Leipziga upisali su treću pobjedu u novom izdanju Bundeslige. U sklopu četvrtog kola, "Bikovi" su svladali Augsburg u gostima, a posebno se istaknuo bivši "dinamovac" Dani Olmo koji je bio dvostruki asistent.

Strijelci za RB Leipzig bili su lijevi bek Angelino za 1:0 (45'), te Yousseff Poulsen odličnim golom u 66. minuti, nakon lijepog proigravanja Olma, za konačnih 2:0.

Uspješni su na gostovanju bili i nogometaši Borussije Dortmund koji su puno teže upisali minimalnu pobjedu u Sinsheimu.

Otpor Hoffenheima je slomljen u 76. minuti kada je konačno izigrana domaća obrana, a Erling Braut Haaland dodaje Marcu Reusu koji zabija na prazna vrata.

U ostalim utakmicama, Stuttgart je slavio 2:0 na gostovanju kod Herthe, Leverkusen je upisao minimalnu pobjedu kod Mainza, dok su Freiburg i Werder podijelili bodove rezultatom 1:1.

U kasnijem večernjem terminu su Borussia M'Gladbach i Wolfsburg odigrali neodlučeno 1:1. 

U nedjelju se sastaju 1. FC Koeln i Eintracht Frankfurt, te FC Schalke 04 i 1. FC Union Berlin. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close