Čas te ima pa te nema...

Barcina lista za odstrel: Osam igrača postavljeno u izlogu Nou Campa

Katalonski list Sport objavio je danas imena čak osmorice nogometaša koje će Barca prodati tijekom ljeta, a popis je poprilično zanimljiv.
Sport / Nogomet | 25. 03. 2020. u 15:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FC Barcelona / Barca pokušava napraviti prijelomni trenutak za budućnost

Rukovodstvo kluba s Nou Campa ima namjeru pojačati momčad s nekoliko novih imena, a da bi se to dogodilo bit će potrebno prodati nekoliko igrača.

Predviđeni su poprilični financijski gubici katalonskog velikana, a nekii su igrači izabrani jer se iz ovog ili onog razloga ne uklapaju u buduće planove ili su ionako bili na izlaznim vratima kluba, a trenutna situacija je planove o njihovoj prodaji samo dodatno katalizirala.

Jedan od problema predstavljaju općenite procjene stručnjaka za nogometno tržište da bi cijene igračima prosječno pale oko 20 posto.

Katalonski list Sport objavio je danas imena čak osmorice nogometaša koje će Barca prodati tijekom ljeta, a popis je poprilično zanimljiv.

Očekivano, predvodi je davno otpisani Brazilac Philippe Coutinho, želja je da se proda i skupocjeni Antoine Griezmann, koji je došao samo prije godinu dana, a na listi su još itekako poznata imena.

Izvjesno je da će ekipu napustiti Ivan Rakitić, a više mjesta nema za Samuela Umtitija, Artura Vidala, golmana Neta, Carlesa Alenu, te Martina Braithwaitea, koji je tek nedavno angažiran.

Neka imena na listi su zaista iznenađenje, poput Griezmanna, Umtitija koji je ponovno počeo dobro igrati i Braithwaitea koji se svidio stručnjacima otkad je došao u klub.

Pored planirane rasprodaje, Barcelona ima i plan kupovine nekih važnih igrača, a prije svega Lautara Martineza, napadača s kojim planiraju budućnost.

Osim napadača, Eric Abidal i njegovi suradnici u potrazi su za jednim veznjakom, te obrambenim igračem koji može igrati na na pozicijama sredine obrane i lijevog bočnog.

Kopirati
Drag cursor here to close