Zasluženo

Barcelonine legende dodijelile nagradu Ivanu Rakitiću

Rakitić je dobio više glasova od velikana kao što su Andres Iniesta, Lionel Messi, Gerard Pique, Sergio Roberto i Marco Andrea ter Stegen.
Sport / Nogomet | 07. 10. 2018. u 09:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić izabran je od bivših igrača Barcelone za igrača sezone. Radi se o nagradi za ukupan doprinos i dojam koji igrač ostavlja te generalno gledano za prihvaćanje kulture kluba.

Rakitić je dobio više glasova od velikana kao što su Andres Iniesta, Lionel Messi, Gerard Pique, Sergio Roberto i Marco Andrea ter Stegen, javlja HRT.

Rakitiću je pripala nagrada Fair Play koju dodijeljuje Agrupació Barça Jugadors "zahvaljujući njegovoj obazrivosti, skromnosti i racionalnoj naravi, kao i načinu na koji se prilagodio klubu i klupskoj kulturi", napisali su iz Barcelone.

Video: Ivan Rakitić, 9. dobitnik nagrade ABJ

Nagradu su mu uručili predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu i predsjednik udruge Barceloninih igrača Ramon Alfonseda.

"Čast mi je primiti ovakvo priznanje, nema ništa ljepše nego biti dio najboljeg kluba na svijetu. Sretan sam što mogu braniti Barcelonine boje", rekao je Rakitić.

Kopirati
Drag cursor here to close