Vraća se Xavi?

Barcelonina ikona mijenja na klupi Valverdea?

Xavi će na ponudu odgovoriti nakon današnje utakmice njegovog Al Sadda protiv Al Rayyana u katarskom kupu, a navodno je na stolu ugovor od dvije i pol godine.
Sport / Nogomet | 11. 01. 2020. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Xavi Hernandez

Izgleda kako se u katalonskom velikanu sprema smjena, a španjolski mediji pišu kako će Xavi biti novi trener Barcelone.

Uprava Barcelone očito više ne može trpjeti trenera Ernesta Valverdea, pa su se tako jučer zaputili u Dohu gdje su razgovarali s klupskom legendom Xavijem Hernandezom koji je trener Al Sadda.

Xavi će na ponudu odgovoriti nakon današnje utakmice njegovog Al Sadda protiv Al Rayyana u katarskom kupu, a navodno je na stolu ugovor od dvije i pol godine.

Čini se da je kap koja je prelila čašu bio poraz Barcelone u polufinalu španjolskog Superkupa od Atletico Madrida. Katalonski tim imao je 2:1, ali onda u završnici Morata i Correa donose Atleticu finale i nedjeljni dvoboj protiv Real Madrida.

Inače, Xavi je prije pet godina iz Barcelone otišao u Katar. Četiri godine igrao je za tamošnji Al Sadd, a prvi trenerski posao dobio je u tom klubu prije osam mjeseci.

To bi bio ogroman napredak za čovjeka koji je u Barceloni osvojio sve što se moglo osvojiti.

Xavi je osvojio osam naslova LaLige, tri puta Copa del Rey, šest španjolskih Super kupova, četiri Lige prvaka, dva Superkupa Europe i dva naslova kljupskog prvaka svijeta.

Xavijev klub od Barcelone očekuje ponašanje dostojno velikana

"Xavijev povratak u Barcelonu je normalan i očekivan jer to je njegova kuća kojoj će se jednog dana u budućnosti vratiti, ali trenutno je Xavi trener Al Sadda", objavio je katarski klub.

 "Xavi je fokusiran na polufinale Prinčevog kupa, a mi znamo da će klub veličine i prestiža poput Barceloninog u pregovore oko našeg zaposlenika ući koristeći službene kanale koji tome služe", navode u priopćenju iz kluba Al Sadd.

Kopirati
Drag cursor here to close