La Liga

Barceloni pobjeda nad Celtom u Vigu; Sevilli i Rakitiću također druga pobjeda

Barcelona je sada peta sa šest bodova iz dva odigrana susreta, jednim manje od Getafea, Valencije, Real Madrida i Villarreala, dok je Celta 11. s pet bodova.
Sport / Nogomet | 02. 10. 2020. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: La Liga / Messi je protiv Celte odigrao odlično drugo poluvrijeme

Nogometaši Barcelone i u svom su drugom nastupu u španjolskom prvenstvu ove sezone ostvarili pobjedu, oni su u dvoboju 4. kola kao gosti svladali Celtu u Vigu sa 3:0.

Barcelona je vrlo rano povela golom Ansua Fatija (11), a prednost je povećala nesretnim autogolom Olaze (51-ag) početkom drugog poluvremena.

Konačni rezultat postavio je Sergi Roberto (90+5) u posljednjoj minuti sudačke nadoknade. Utakmica se odigrala po užasnom vremenu, uz stalnu kišu, vjetar i nisku temperaturu.

Igra Barcelone pod novim trenerom Koemanom djeluje znatno učinkovitije i neusporedivo osmišljenije u odnosu na prethodnu sezonu pod Valverdeom i Setienom.

Barcelona je sada peta sa šest bodova iz dva odigrana susreta, jednim manje od Getafea, Valencije, Real Madrida i Villarreala, dok je Celta 11. s pet bodova.

Ranije u četvrtak je donedavni hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao do 61. minute u minimalnoj 1:0 domaćoj pobjedi Seville protiv Levantea.

Strijelac jedinog gola bio je En-Nesyri u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Sevilla je tako zadržala stopostotni učinak u Primeri, te kao i Barcelona iz dva nastupa ima šest bodova i nalazi se na šestom mjestu.

Athletic Bilbao je iznenađujuće na svom San Mamésu poražen od Cadiza s 1:0, a strijelac za novog prvoligaša bio je Unai López, nesretnim autogolom (57.). 

Zanimljivo, čak dvojica igrača Cadiza (Álvaro Negredo i Carlos Akapo) morali su u drugom poluvremenu napustiti teren zbog dva žuta kartona.

Kenan Kodro je za Athletic igrao od 78. minute i zaradio žuti karton. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close