Još jedan Hrvat u Barci?

Barcelona želi Brunu Petkovića, ali Hrvat nije jedini kandidat

Metkovac ima odličnu sezonu i pol iza sebe, kako u Dinamu (na domaćem i europskom planu), tako i u reprezentaciji, te ne čudi interes jednog od najvećih klubova svijeta za hrvatskog napadača...
Sport / Nogomet | 19. 11. 2019. u 09:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Bruno Petković 

Kako piše AS,  jedan od najtiražnijih španjolskih sportskih dnevnika, hrvatski velemajstor u vrhu napada, Bruno Petković, visoko je na listi želja Barcelone, koji aktivno traži dugoročnu zamjenu za Luisa Suareza.

Urugvajac nije više u cvatu mladosti, a prvi na listi želja je, kako je dojavljeno, Interov Argentinac Lautaro Martinez. Na popisu kandidata su i Donyall Malen iz PSV-a, Rafael Leao iz Milana, te Victor Osimhen iz francuskog doprvaka Lille-a.

Španjolska Marca citira hrvatski T-Portal koji je objavio kako je stručni tim Barce na čelu kojeg je Eric Abidal bio je nazočan na utakmici Hrvatske i Slovačke (ali ne i sam Abidal), gdje je Petković postigao drugi gol nakon udarca iz kuta Luke Modrića.

Navodno je Abidal prisustvovao utakmici na Poljudu protiv Mađara, kada ga je ugostio Goran Vučević, nekadašnji igrač katalonskog giganta, a danas njen skaut.

Metkovac ima odličnu sezonu i pol iza sebe, kako u Dinamu (na domaćem i europskom planu), tako i u reprezentaciji, te ne čudi interes jednog od najvećih klubova svijeta za hrvatskog napadača, kojem su najistaknutije karakteristike fizička snaga i skok, ali uz to i fenomenalna tehnika i pregled igre.

Kopirati
Drag cursor here to close