Otkupna klauzula

Barcelona u strahu da bi netko mogao platiti 700 milijuna za Messija

"Postavili smo visoku klauzulu koja bi trebala biti dovoljna da Messi do kraja karijere ostane u Barceloni. Međutim, isto to smo pomislili i za Neymara, ali se drugačije ispostavilo'', kažu iz Barcelone.
Sport / Nogomet | 08. 03. 2018. u 13:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski nogometni gigant Barcelona strahuje da bi zbog trenda astronomskih transfera neki klub mogao platiti 700 milijuna eura za otkupnu klauzulu prvije zvezde tima Lionela Messija, prenosi Sky sport.

Financijski direktor Katalonaca izjavio je da je sa Mesijevim novim ugovorom do 2021. godine praktično dogovoreno da do kraja karijere ostane u Barceloni, ali i da postoji zebnja da se ponovi situacija sa Neymarom kada je PSG ljetos izdvojio rekordnih 222 milijuna eura.

"Postavili smo visoku klauzulu koja bi trebala biti dovoljna da Messi do kraja karijere ostane u Barceloni. Međutim, isto to smo pomislili i za Neymara, ali se drugačije ispostavilo. Teško je reći što će se dogoditi u budućnosti, nemam kristalnu kuglu, a svijet je postao lud", rekao je financijski direktor Barcelone, a prenosi Sky Sport.

Messi je cijelu karijeru proveo u Barseloni, još od 2001. godine gdje je stigao kao dječak, i kasnije osvojio mnoštvo trofeja, uključujući osam titula u Primeri, četiri Lige prvaka, ali i pet Zlatnih lopti za najboljeg nogometaša svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close