La Liga

Barcelona u Sevilli stigla do šeste prvenstvene pobjede zaredom

U drugome dijelu sve se promijenilo kada je Koeman napravio nekoliko izmjena i u igru je uveo Pedrija i Messija što se odmah isplatilo. Naime, u 57. minuti je trener Barce izveo Pjanića i Puiga.
Sport / Nogomet | 07. 02. 2021. u 22:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Barcelone u nedjelju su u zanimljivoj utakmici pobijedili u gostima ekipu Betisa s 3:2.

Bila je to utakmica u okviru 22. kola španjolske La Lige, a pobjednosni pogodak Katalonci su postigli u samoj završnici, nakon dekoncentracije domaće obrane.

U prvome dijelu poveli su domaćini nakon sjajne akcije, a Emerson je asistirao za gol kojim je vodstvo od 1:0 postigao Borja Iglesias.

Do kraja prvog poluvremena Katalonci su pokušali da se brzo vrate u meč, ali nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti golu Betisa.

U drugome dijelu sve se promijenilo kada je Koeman napravio nekoliko izmjena i u igru je uveo Pedrija i Messija što se odmah isplatilo. Naime, u 57. minuti je trener Barce izveo Pjanića i Puiga, nakon čega je njegov tim proigrao.

Samo tri minute nakon što je ušao u igru Messi je postigao sjajan gol za 1:1. Barcelona do potpunog preokreta stiže u 68. minuti Alba je uposlio Griezmanna koji je loše zahvatio loptu, ali ona se odbila od Victora Ruiza koji postiže autogol za 1:2.

No, u 75. minuti Ruiz se iskupio za autogol. Busquets pravi prekršaj blizu linije šesnaesterca, kojeg je izveo Fekir i odlično centrirao, a Ruiz postiže sjajan pogodak glavom za 2:2.

Betis je nakon toga stvorio još dvije dobre šanse i mogao čak do preokreta, ali je Ter Stegen spasio goste.

Kazna za neiskorištene prilike stigla je u 87. minuti kada je Barcelona fantastičnim pogotkom Trincaa došla do rezultata 3:2. Bio je to debitantski gol Portugalca u dresu katalonskog kluba u La Ligi - čini se u najboljem trenutku.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close