As do asa

Barcelona u krizi: Velika svađa dvije najveće Barcine zvijezde?

Ugledni sportski dnevnik piše da su žestoko sukobljeni dvojac smirili ostali igrači, ali da je i nakon toga ostala tenzija između "dvije Barcelonine svete krave". Nagađa se kako se radi o Lionelu Messiju i Gerardu Piqueu.
Sport / Nogomet | 04. 02. 2020. u 09:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Trening Barcelone

Barcelona je prošlog vikenda na svom terenu pobijedila Levante sa 2:1, ali mnogi su poručili kako se jasno vidi da atmosfera u katalonskom klubu nije kao nekada.

Madridski AS danas je posvetio svoju naslovnicu ekipi Barcelone, te su objavili da imaju informacije da je narušena atmosfera u svlačionici katalonskog kluba.

AS otkriva da su se na Barceloninom treningu prošlog utorka potukla "dva teškaša", zvijezde momčadi, ne navodeći njihova imena, ali pozivajući se na pouzdane izvore iz kluba.

Ugledni sportski dnevnik piše da su žestoko sukobljeni dvojac smirili ostali igrači, ali da je i nakon toga ostala tenzija između "dvije Barcelonine svete krave". Nagađa se kako se radi o Lionelu Messiju i Gerardu Piqueu.

To se jasno odrazilo i na terenu, a sve je postalo sumnjivo kada na dvije utakmice zaredom Barcelona nije izvela svoj ritual. Naime, prije utakmice Messi i Pique okupe igrače i održe motivacijski govor, ali toga nije bilo u susretima protiv Valencije i Levantea.

Mediji su nakon meča protiv Levantea pitali Quiquea Setiena što se događa, ali je on samo diplomatski poručio da uopće nije ni znao da je to ritual njegove momčadi prije utakmice.

U Barceloni nema kemije među igračima, kao ni između momčadi i trenera, a za to je nekoliko razloga: ružno izvedena smjena trenera Valverdea te dovođenje kao njegove zamjene Quiquea Setiena, koji je bio tek šesta opcija za novog trenera.

Pridonio je tome i niz propalih pokušaja da Barcelona u zimskom roku dovede napadača koji joj je nužan nakon ozljeda Suareza i Dembelea.

Nadalje, navijačima, ali i mnogim igračima, smeta što se klub rješava mladih domaćih igrača (Perez, Alena), a najbolniji od recentnih udaraca je poraz kod Valencije, kojim je aktualni španjolski prvak i dotadašnji lider prvo mjesto La Lige predao mrskom rivalu Realu.

Kopirati
Drag cursor here to close