Malcom

Barcelona svog ''ukradenog'' Brazilca prepušta Rusima!

Tek ljeto kasnije ispostavilo se da je Malcom pogriješio. Barcelona ga je stavila na transfer-listu i on će otići u Zenit, piše Marca.
Sport / Nogomet | 01. 08. 2019. u 12:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Marca / Malcom Filipe Silva de Oliveira

Navijači Rome su prošloga ljeta u zračnoj luci čekali novu veliku zvijezdu. Klub je sve dogovorio s francuskim Bordeauxom, talentirani Brazilac Malcom trebao je sletjeli na liječnički pregled u Rim i postati igrač Vučice za 37 milijuna eura.

No tog ponedjeljka u 18 sati, kako je bilo dogovoreno, Malcom se nije pojavio u talijanskoj prijestolnici, iako je Roma na službenim kanalima objavila da je posao zgotovljen.

Dan kasnije brazilski ofenzivac postaje igrač Barcelone. Španjolci su uletjeli u posao i dali četiri milijuna eura više od Talijana i priči je bio kraj. Nastala je neviđena drama.

Tek ljeto kasnije ispostavilo se da je Malcom pogriješio. Barcelona ga je stavila na transfer-listu i on će otići u Zenit, piše Marca.

Ruski prvak platit će španjolskom 40 milijuna eura uz pet milijuna eura bonusa. Brazilac se nije uspio nametnuti u velikoj konkurenciji. Odigrao je 24 utakmice i zabio četiri gola uz dvije asistencije kroz 1067 minuta igre.

Prostor mu je naknadno 'oduzeo' i Antoine Griezmann, a zna se da Barcelona lovi Neymara, tako da je Malcom, kojeg su Katalonci ukrali Romi, suvišan.

Malcoma jutros nije bilo na treningu Barcelone. Otišao je dogovoriti uvjete s Rusima. Ne bi trebalo biti problema oko realizacije transfera, ni blizu kao prošloga ljeta kad je Romin tadašnji sportski direktor Monchi pričao o tužbi, podsjeća Index.hr.

"Ono što se dogodilo s Malcomom je jednostavno objasniti, ali teško za razumjeti. Malcom je igrač koji nam se sviđa i kakvog smo tražili. Jučer u 5 sati poslijepodne postigli smo usmeni dogovor s Bordeauxom i njegovim menadžerom. Trebao je u 23 sata stići u Rim, a na njihov smo zahtjev i objavili službeno priopćenje", rekao je tada Španjolac pa dodao:

"Sat vremena kasnije, počelo se pričati o Barceloninom interesu i potom me nazvao jedan od igračevih predstavnika i rekao kako je Bordeaux blokirao njegov odlazak u Rim. Odmah sam nazvao njihovog predsjednika koji mi je poručio kako moramo barem izjednačiti Barceloninu ponudu i kako smo imali dogovor, ali da isto tako nismo ništa potpisali. Rekao sam im kako odustajemo jer nismo htjeli sudjelovati u aukciji."

Video: Malcom 2019 - FC Barcelona ● Amazing Skills & Goals
Kopirati
Drag cursor here to close