Primera

Barcelona slavila u gostima; Kiks Seville kod Elchea

Barcelona nastavlja lov na Atletico. U 26. kolu Primere s 2:0 su slavili kod Osasune. Kataloncima je po jedan pogodak u svakom poluvremenu bio dostatan za pobjedu.
Sport / Nogomet | 06. 03. 2021. u 23:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona je nastavila pozitivan niz na gostovanju pobjedom od 2:0 kod Osasune.

Katalonci su dugo lomili domaćine, a onda je Alba u 30. minuti iskoristio asistenciju Messija i zabio u lijevo rašlje za 1:0 Barcelone.

Potvrda pobjede uslijedila je u 83. minuti golom Barcinog tinejdžera Moribe. Asistent je ponovno bio Lionel Messi, dodao je za 18-godišnjaka na rub šesnaesterca, a on pogodio uz lijevu stativu za konačan rezultat utakmice.

U prvome dijelu Barcelonu je nekoliko puta spašavao Marc-André ter Stegen, koji u u zadnje vrijeme brani u vrhunskoj formi.

Miralem Pjanić ostao je na klupi Blaugrane, dok je Ante Budumir za Osasunu odigrao zadnjih 15-tak minuta, no bez značajnijeg utjecaja na igru.

FC Sevilla se očito još nije oporavila od ispadanja iz Kupa kralja protiv Barcelone prošle srijede.

Na subotnjem gostovanju kod Elchea u 26. kolu La Lige poraženi su s 2:1. Guti (70') i Carrillo (76') bili su precizni za domaće dok je za Sevillu zgoditak postigao de Jong (90').

Veći dio susreta prošao je bez ozbiljnijih prilika, a onda je Guti u 70. minuti učino utakmicu zanimljivom. Naletio je na ubačaj s lijeve strane i s 15 metasra poslao loptu iz prve u mrežu Seville za vodstvo od 1:0.

Samo šest minuta kasnije vodstvo domaćih je povisio Carrillo kada je glavom od stativu pogodio iza leđa Vaclika koji je loptu izbacio rukama iz gola i zavarao suca. Međutim, nakon provjere VAR-a gol je priznat.

Sevilla je do utješnog gola došla u 90. minuti. De Jong je bio najviši u skoku nakon ubačaja Acune i pogodio za 2:1.

U ovom kolu Valladolid je s 2:1 pobijedio Getafe (Plano 14', Weissman 24'/ Mata 37') , a Cadiz je s minimalnih 1:0 slavio protiv Eibara (Negredo 40').


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close