La Liga

Barcelona se vratila pucačkoj formi; Messi se igra nogometa

Iako je na poluvremenu je bilo 1:1, Barcelona je na kraju protiv Betisa slavila s 5:2. Inače, Barca je utakmicu započela bez Lionela Messija koji je ušao na poluvremenu.
Sport / Nogomet | 07. 11. 2020. u 18:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FC Barcelona | Twitter / Messi je u drugom poluvremenu spašavao Barcelonu

Lionel Messi nije igrao prvo poluvrijeme 9. kola Primere protiv Betisa na Camp Nou i njegovi suigrači se nisu proslavili. Nakon prvih 45 minuta bilo je 1:1.

Ousmane Dembélé sjajno je ljevicom pogodio u 22., a desetak minuta kasnije Antoine Grimezmann je imao priliku povećati prednost s bijele točke. Međutim, Claudio Bravo je obranio penal i na kraju se na poluvrijeme umjesto s 2:0 za domaće išlo s 1:1, nakon što je Betis izjednačio u 47. minuti golom Sanabrije.

Ronald Koeman nije imao izbora. Messi je ušao na poluvremenu umjesto Ansua Fatija i momentalno promijenio utakmicu.

S prvim dodirom je poslao pas u suparnički šesnaesterac, s drugim kreirao ključni pas za Pedrija. Samo četiri minute nakon ulaska u igru, kreirao je gol za 2:1.

Jordi Alba ubacio je s lijeve strane, Bravo i dvojica Betisovih braniča krenuli su na Messija, a on je podigao pogled, preskočio loptu i otvorio Griezmannu put u praznu mrežu.

U 61. zabio je za 3:1 iz još jednog penala za Barcu, a onda u 82. zakucao loptu pod prečku za 4:2 i svoj prvi gol iz igre ove sezone. Betis je u međuvremenu pogotkom Lorena smanjio na 3:2.

Pedrijev gol za 5:2 bio je šlag na torti.

Za genijalca kao što je Messi je i 45 minuta dovoljno, a Barcelona već dugo nije ubacila toliko golova u Primeri.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close