La Liga

Barcelona se patila, a onda ih 'pogurao' dvanaesti igrač...

Uz igrača više na terenu Barcelona do kraja utakmice dolazi do pogotka. Mrežu gostiju za velika tri boda zatresao je Dembele u 90. minuti utakmice.
Sport / Nogomet | 05. 04. 2021. u 23:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slučajnim pogotkom Dembelea u 90. minuti, Barcelona je s igračem više svladala Valladolid u posljednoj utakmici 29. kola La Lige.

U prvom poluvremenu Barcelona je imala veći posjed. Stvorili su nekoliko dobrih prilika, ali mreža Valladolida ostala je netakmuta.

Iznimno hrabro i kreativno igrali su gostujući igrači u prvom poluvremenu, a Kenan Kodro pogodio je prečku.

Kodro, koji je bio starter u ovom meču i odigrao dobru utakmicu, napustio je travnjak u 85. minuti.

Gosti su u drugome dijelu igrali nešto defanzivnije, ali i dalje vrlo disciplinirano, dok je Barcelona prilično nemaštovito tražila način da dođe do pogotka.

Od 79. minute gosti su igrali sa igračem manje jer je Oscar Plano dobio izravni crveni karton. Nakon starta na Dembeleu s leđa, gostujući igrač bio se 'pomirio' sa žutim kartonom, što je uobičajeno u takvim situacijama, ali sudac Latre odlučio se za jaču boju.

Čini se da je Latre na ovoj utakmici bio ponajlošiji akter, jer je nakon isključenja Plana otrčao do klupe gostiju i dijelio kartone raznih boja, te žučno objašnjavao svoje odluke.

Uz igrača više do kraja utakmice Barcelona dolazi do pogotka. Mrežu gostiju za velika tri boda zatresao je Dembele u 90. minuti utakmice.

Barcelona je sada prišla lideru Atleticu na samo bod zaostatka.

Miralem Pjanić i dalje grije klupu Barce, a koliko je utakmica bila neobična, svjedoči i podatak da je Messi izabran za igrača utakmice, iako su ga tek u tom trenutku kamere na stadionu značajnije popratile.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close