Do ljeta 2020.

Barcelona produžila ugovor Valverdeu

Valverde je na klupu Barcelone sjeo u ljeto 2017. godine, a u prvoj sezoni je osvojio španjolsko prvenstvo, kup i superkup.
Sport / Nogomet | 15. 02. 2019. u 11:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodeća momčad španjolskog prvenstva Barcelona produžila je ugovor sa svojim trenerom Ernestom Valverdeom do ljeta 2020. godine, uz mogućnost produženja za dodatnu godinu, priopćio je u petak katalonski klub.

Valverde je na klupu Barcelone sjeo u ljeto 2017. godine, a u prvoj sezoni je osvojio španjolsko prvenstvo, kup i superkup. Ugovor mu je isticao za četiri mjeseca, odnosno 30. lipnja, javlja Hina.

U svojoj drugoj sezoni Valverde je nastavio voditi momčad prema obrani naslova prvaka. Barcelona ima 51 bod, šest više od drugoplasiranog Real Madrida.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić najkorišteniji je igrač Barcelone od kada je Valverde postao trener. Veznjak Barce, kojem ugovor ističe u ljeto 2021. godine, traži obnovu ugovora uz povećanje plaće, a Valverde je prošli mjesec na novinskoj konferenciji rekao kako mu je Rakitić ključni igrač i da ga želi imati u svojoj momčadi i iduće sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close