Copa del Rey

Barcelona pregazila Sevillu sa 6:1 za prolaz u polufinale Kupa kralja

U visokoj pobjedi 6-1 strijelci su bili Coutinho (2), Roberto, Suarez, Messi i Rakitić, dok je utješni gol za Sevillu zabio Arana. Sevilla je imala i najstožu kaznu, ali je Banegi obranio Cillesen.
Sport / Nogomet | 31. 01. 2019. u 07:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Mundo Deportivo / Ivan Rakitić je nakon postignutog gola ostao suzdržan...

U četvrtfinalu španjolskog Kupa kralja Sevilla je imala opravdanu nadu za prolazak dalje nakon 2-0 u prvoj utakmici, ali naletjela je na super raspoloženu Barcelonu koja im je nemilice punila mrežu, a zaustavila se na šestici.

No gosti iz Andaluzije su nemoćno promatrali večeras kako im domaćin puni mrežu, a konačan je ishod na rubu katastrofe.

U visokoj pobjedi 6-1 strijelci su za Barcelonu bili Coutinho (2), Roberto, Suarez, Messi i Rakitić, dok je utješni gol za Sevillu zabio Arana. Sevilla je imala i najstožu kaznu, ali je Banegi obranio Cillesen.

Ivan Rakitić iz poštovanja prema bivšem klubu nije slavio postizanje pogotka.

Na klupi gostiju je bio i Marko Rog, ali ga trener Machin nije uvodio u igru.

Barcelona će sada igrati svoje deveto uzastopno polufinale kupa Kralja. U prvoj utakmici dana Betis (inače domaćin ovogodišnjeg finala) je nakon produžetaka preokrenuo protiv Espanyola te je ukupnim rezultatom 4-2 prošao dalje. Prva utakmica je završila rezultatom 1:1.

U poluzavršnicu se također plasirala i Valencia, koja je nakon nevjerojatnog preokreta pobijedila Getafe 3:1, a čak dva gola za prolaz Rodrigo je postigao u sudačkoj nadoknadi.

Večeras igraju Girona i Real Madrid, a Kraljevski klub brani prednost od 4:2 iz prve utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close