LaLiga

Barcelona nastavlja s pobjedama: Minimalnih 2:1 na Anoeti

Barcelona je iskoristila svoje dvije prilike, prvo je u 62. minuti strijelac bio Luis Suárez, a tri minute kasnije preokret je donio Dembélé.
Sport / Nogomet | 15. 09. 2018. u 18:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Branitelj naslova u LaLigi i dalje bilježi samo pobjede. Barcelona je uz dosta sreće na Anoeti pobijedila Real Sociedad rezultatom 2:1.

U rastrzanom i uglavnom nekvalitetnom prvom poluvremenu domaćini su poveli u 12 minuti golom Elustondoa.

Messi i društvo kao da nisu došli na radnu temperaturu sve do 45. minute, ali im je trener Valverde na poluvremenu vjerojatno održao govor i pojasnio u čemu nisu na razini očekivanog zadatka.

Drugo poluvrijeme ponudilo je nekoliko prilika na obje strane, a igrači Real Sociedada uglavnom su bili zaustavljani sjajnim intervencijama ter Stegena ili su udarce izvodili lakomisleno i promašivali.

Barcelona je iskoristila svoje dvije prilike, prvo je u 62. minuti strijelac bio Luis Suárez, a tri minute kasnije preokret je donio Dembélé.

Nakon toga domaćini su mogli poravnati, ali je i Barcelona mogla povisiti rezultat.

Tim s Campa Nou igrao je u standardnom sastavu, uz izostanak Sergija Busquetsa i Philippea Coutinha u početnoj postavi.

Čini se kako novi igrači, koji su došli ovoga ljeta, još uvijek čekaju na svoju priliku u timu katalonskog velikana. Naime, Arthur Melo i Malcom nisu ni putovali u San Sebastian, a Arturo Vidal i Clement Lenglet uglavnom su na klupi.

Real Madrid večeras igra protiv drugog baskijskog kluba, Atletica Bilbao, a ne ubilježe li pobjedu, značit će to prvi zaostatak na tabeli u odnosu na Barcelonu.

Barcelona ima maksimalnih 12 bodova iz četiri odigrane utakmice, dok Real ima devet uz utakmicu manje do ovoga trenutka.

Video: Real Sociedad vs Barcelona 1-2 Highlights 2018
Kopirati
Drag cursor here to close