Primera

Barcelona kiksala protiv Celte Vigo

Unatoč remiju na domaćem terenu Barcelona je i dalje ostala na vrhu ljestvice sa 36 bodova
Sport / Nogomet | 02. 12. 2017. u 18:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Barcelone osvojili su samo bod u subotnjoj utakmici 14. kola španjolskog prvenstva, nakon što su na svom Camp Nou odigrali 2:2 (1:1) protiv Celte Vigo.

Gosti su u 20. minuti poveli pogotkom Iaga Aspasa nakon dobro izvedenog kontranapada. Barcelona je samo dvije minuti poslije došla do izjednačenja preko Lionela Messija.

U drugom poluvremenu, nakon što je u 62. minuti Luis Suarez na Messijevu asistenciju pogodio za vodstvo 2:1, činilo se da će Barcelona doći do nova tri boda. Međutim, već u 70. minuti Maxi Gomez je izjednačio.

Do kraja dvoboja Barcelonini igrači stvorili su nebrojene prilike, ali nijednom nisu uspjeli zatresti suparničku mrežu. Svoje su prilike imali i gosti, a najbolju je u 87. minuti propustio Sisto, koji je sam izbio pred Ter Stegena, ali je njemački vratar njegov udarac obranio i spriječio senzaciju na Camp Nou, piše Hina.

Ivan Rakitić bio je u početnoj postavi Barcelone te imao nekoliko zapaženih ubačaja, ali zbog nedovoljne preciznosti suigrača nije se našao u ulozi asistenta. U 79. minuti Rakitića je zamijenio Paco Alcacer.

Barcelona je i dalje ostala na vrhu ljestvice sa 36 bodova, pet više od drugoplasirane Valencije koja ima utakmicu manje te šest više od Atletico Madrida. Osvojenim bodom Celta Vigo se privremeno probila na osmo mjesto. U zoni ispadanja su Malaga, Las Palmas i Alaves.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close