Sudbina legionara

"Barcelona kao da me je šutnula iz kluba, dugo sam plakao zbog svega"

"Nije me iznenadila javna podrška Lea Messija jer ga dobro poznam. Znam kakvu je on bol osjećao zbog svega. Način na koji su me se riješili, kao da su me šutnuli iz kluba…“ , rekao je Luis Suarez o svom protjerivanju iz Barce.
Sport / Nogomet | 10. 10. 2020. u 00:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Luis Suarez je nako šest godina u Barceloni izbačen po brzom postupku, poput Ivana Rakitića

Odmah po završetku utakmice između Uruvaja i Čilea, u kojoj je nekadašnji osvajač Mundijala slavio s 2:1, ponajbolji urugvajski nogometaš svih vremena, Luis Suarez, dao je kratak intervju za španjolske medije.

Pitali su ga o njegovom odlasku iz Barcelone, kako je sve to podnio i kakav osjećaj ima danas kad je postao član Atletico Madrida.

"Proveo sam u Barceloni šest godina i znam da je postojalo i drugih načina da mi kažu kako su promijenili svoje planove glede mene i moje budućnosti u klubu. Nije se sve odvijalo kako bi to mnogi očekivali, a naravno da je sve uzrujalo i Messija jer je i on znao da cijeli klub zbog toga pati“, započeo je svoje izlaganje Suarez.

"Nije me iznenadila javna podrška Lea Messija jer ga dobro poznam. Znam kakvu je on bol osjećao zbog svega. Način na koji su me se riješili, kao da su me šutnuli iz kluba…“

Rekao je Suarez i kako su to bili izrazito emotivni trenuci i kako mu nije bilo lako zbog svega što je proživljavao. Barem dok nije debitirao za Atletico…

"Svi ti dani, cijeli tjedan do prvog nastupa za Atletico, bili su posebno emotivni za mene. Dugo sam plakao zbog svega, teško mi je bilo to prolaziti. Njihovu poruku da me ne trebaju nisam primio dobro, ali najviše me bolio način na koji su mi to rekli“, zaključio je Uruvajac.

Kopirati
Drag cursor here to close