¿Canadiense? ¡No, gracias!

Barcelona imala priliku dovesti Daviesa, ali ih nije zanimao jer je iz Kanade

Marca piše kako je Barcina legenda Hristo Stoičkov skrenuo pažnju Josepu Mariji Bartomeuu na ovog turbo igrača svega nekoliko mjeseci prije nego je završio u Bayernu. Njegova reakcija? “Kanađanin? Ne, hvala.”
Sport / Nogomet | 17. 08. 2020. u 10:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: TheCanadian / Alphonso Davies i Lionel Messi

Kako je objavila madridska Marca, Barcelona je bila na korak do dovođenja sjajnog Bayernovog lijevog bočnog, Alphonsa Daviesa još u vremenu dok je igrao u sjevernoameričkoj MLS ligi.

Mladi Davies zadavao je velike probleme desnoj strani, ali može se kazati i čitavoj obrani Katalonaca u povijesnoj pobjedi Bayerna od 8:2.

Ovaj medij piše kako je Barcina legenda Hristo Stoičkov skrenuo pažnju Josepu Mariji Bartomeuu na ovog turbo igrača svega nekoliko mjeseci prije nego je završio u Bayernu.

Njegova reakcija?

“Kanađanin? Ne, hvala.”

Tako je trenutno možda najbolji igrač svijeta na svojoj poziciji iz Vancouver Whitecapsa za deset milijuna eura 2019. okončao u Műnchenu i postao najpoznatiji ''trofej'' sportskog direktora Hasana ''Brace'' Salihamidžića.

Ove mu je godine produžen ugovor do 2025.

U Barceloni je inače zadnjih godina ulagano puno novca u igrače koji se nikad nisu uspjeli afirmirati ili to nisu uspjeli u mjeri koja se očekivala. O tome je nakon debakla u Ligi prvaka protiv Bayertna i sam Messi govorio.

Primjerice, igrači kao što su Coutinho, Dembele, Artur Melo, Malcom, Andre Gomes, Umtiti, Lucas Digne, Yerry Mina..., nikad nisu opravdali ono što se očekivalo.

Kakva će biti nova sportska politika kluba i hoće li tražiti novog sportskog direktora, ovisit će o tome tko će dalje voditi Barcelonu - sadašnji predsjednik Bartomeu ili eventualno novi kojeg će klub izabrati.

Kopirati
Drag cursor here to close