Svi su ludi za Messijem

Barcelona ima još malo vremena za potpis novog ugovora s Leom Messijem

Dakle, moguće je da se bliži trenutak kada će se moći potpisati ugovor s vjerojatno najboljim nogometašem svih vremena, a sve to bez odštete. Borba za njegov autogram sigurno će biti žestoka.
Sport / Nogomet | 24. 11. 2017. u 07:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bliži se neobična vrsta sportskog paradoksa, kojeg mirne duše možemo nazvati nogometni 'Black Friday', a tiče se nevjerojatne, ali istinite činjenice - ne potpiše li Messi do konca ove godine novi ugovor s Barcelonom, od 1. siječnja 2018. zainteresirani klubovi moći će ga dobiti besplatno!

Barca odavno tvrdi kako je sve dogovoreno, ali još uvijek nisu u mogućnosti i pokazati Messijev potpis ispod novog ugovora. Realnost je da njegov postojeći ugovor istječe na kraju lipnja iduće godine, stoga Argentinac od Nove godine može pregovarati s kim hoće.

Međutim, često vrijedi ona ''nije zlato sve što sja'', podsjeća Marca.

Naime, onaj tko bi želio postati novi Messijev poslodavac, morat će mu ponuditi najveću ikad zabilježenu plaću u nogometu, to je više nego jasno.

Ta plaća treba biti oko 30 milijuna eura godišnje, jer Neymar u Paris Saint-Germainu ima tu cifru unesenu u ugovor sa svojim klubom. A Messi želi biti najplaćeniji od svih, što je, uostalom, u skladu s njegovim nogometnim umijećem.

Dakle, moguće je da se bliži trenutak kada će se moći potpisati ugovor s vjerojatno najboljim nogometašem svih vremena, a sve to bez odštete. Borba za njegov autogram sigurno će biti žestoka.

Barceloni je ostalo još 37 dana da se dogovori s nogometnom ikonom koja je klubu donijela tako mnogo titula. Ne uspiju li Silvestrova to i napraviti, u novogodišnjoj noći vjerojatno neće previše slaviti.

Međutim, interesantno je da u ovome trenutku postoji jedanaest izvrsnih igrača, među kojima je Messi, koji također od Nove godine mogu birati kamo će otići i za koga će igrati.

To su nadareni vratar Kepa (Athletic Bilbao) kojega traži Real, potom Juanfran iz Atletica Madrid, Miranda iz Intera, Chiellini iz Juventusa, Blind i Ander Herrera (Manchester United), Emre Can (Liverpool), Goretzka (Schalke), Alexis i Ozil (Arsenal), te Messi (Barcelona). Ova jedanaestorica igrali bi veliku ulogu u svakoj ligi, a i u Ligi prvaka zasigurno.

Kopirati
Drag cursor here to close