Postignut dogovor

Barcelona i Atletico usuglasili cijenu od 115 milijuna za Griezmanna

Sport navodi kako će Barca platiti 115 milijuna, a možda čak i 120 za Griezmanna, što je postignuto u pregovorima dva kluba.
Sport / Nogomet | 14. 05. 2018. u 07:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Katalonski list Sport donio je na naslovnici, kako se čini, konačan epilog priče koja se već duže provlači kroz medije, a tiče se prelaska Antoinea Griezmanna iz madridskog Atlética u Barcelonu.

Navodi se kako je Barca za Griezmanna spremna platiti i više od klauzule navedene u ugovoru. Katalonci na taj način žele ispeglati odnose s Atléticom, jer se u zadnje vrijeme atmosfera pregrijala.

U ovome trenutku otkupna cijena za francuskog napadača je 200 milijuna eura, ali ona će, prema ugovoru, od 1. srpnja biti upola manja. Sport navodi kako će Barca platiti 115 milijuna, a možda čak i 120 za Griezmanna, što je postignuto u pregovorima dva kluba.

Atlético Madrid i dalje poriče pregovore s Barcelonom u vezi sa svojim najboljim igračem, ali je unatoč  tome sve izglednije da će Griezmann od iduće sezone domaćim terenom nazivati Camp Nou. Čini se da će Francuz sa španjolskim prvakom potpisati petogodišnji ugovor, iako mu Atletico nudi veću plaću od one koju je spremna dati Barcelona.

Barcelona nastoji s Grizmanom postići sporazum još prije Svjetskog prvenstva. Katalonski velikan je s njim u kontaktu praktično od početka sezone, a da s njim najozbiljnije računaju, mnogima svjedoči činjenica da broj sedam na dresu drže rezerviranim.

Sportski specijalist AS također piše kako Barcelona ovaj posao želi čim prije okončati, kako bi izbjegli moguću sapunicu koja bi se provlačila tijekom čitavoga ljeta.

Navijači s Campa Nou se nadaju da će Griezmann nakon finalne utakmice Eurolige ili eventualno nakon zadnjeg kola LaLige objaviti čiji će dres nositi nakon Svjetskog prvenstva.

Kopirati
Drag cursor here to close