Priča se...

Barcelona daje 70 milijuna eura i dva važna igrača za Lautara Martineza

Martinezova želja odavno je poznata – silno želi zaigrati sa svojim sunarodnjakom Lionelom Messijem u dresu Barcelone.
Sport / Nogomet | 04. 03. 2020. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Lautaro Martinez, nogometaš koji je u Interu istisnuo Ivana Perišića

Argentinski napadač Lautaro Martinez označen je u Barceloni kao glavna meta nadolazećeg ljetnog prijelaznog roka, samo je pitanje koliko će Inter novca tražiti od Blaugrane.

Katalonski Sport prenosi informaciju da je Barca spremila vrlo izdašnu ponudu za 22-godišnjeg napadača. Prema tim informacijama, u Barci spremili 70 milijuna eura i Artura Vidala te Nelsona Semeda za Martineza.

Inače, Martinez ima klauzulu prema kojoj može otići za 111 milijuna eura.

Zbroji li se ovih 70 milijuna s vrijednošću Semeda (35 i pol milijuna eura prema Transfermarktu) i Vidala (14 milijuna), dobijemo približno taj iznos, pa čak i nešto veći od klauzule.

Dobra stvar za Katalonce je i činjenica da bi trener Nerazzurra ponovno želio surađivati s čileanskim veznjakom Vidalom, a ne bi imao ništa ni protiv pravog rješenja na desnom boku, koje mu trenutno drži engleski veteran Ashley Young.

Martinezova želja odavno je poznata – silno želi zaigrati sa svojim sunarodnjakom Lionelom Messijem u dresu Barcelone.

Barca je nedavno kupila Martina Braithwaitea, kao alternativnog napadača, a u svojim redovima i dalje ima Ousmanea Dembelea i Antoinea Griezmanna. Luis Suarez, kao neupitni član prvih 11, je također spreman igrati još nekoliko sezona.

Međutim, ukoliko uistinu dovedu Lautara Martineza, vjerojatno će nekoga od napadača probati i prodati.

Ove je sezone argentinski golgeter u dresu milanskog velikana zabio 16 golova, uz četiri asistencije u svim natjecanjima.

Kopirati
Drag cursor here to close