Pao sistem...

Barca: Setien odlazi, a mogao bi i Messi ako ne padne predsjednik Bartomeu

Predsjednik Barce najavljuje radikalne rezove, no ne i svoju ostavku. "Neke odluke smo već donijeli. Neću sad o njima, jer večeras tugujemo, ali već od sutra radimo“, rekao je prvi čovjek Barcelone poslije debakla.
Sport / Nogomet | 15. 08. 2020. u 10:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Pognute glave: Jedan od senatora Barcelone, Gerard Pique 

Barcelona je u petak u Lisabonu doživjela nevjerojatan i povijesni debakl u susretu s Bayernom u okviru četvrtfinala Lige prvaka.

Naslovnice španjolskih medija u subotu vrište o sramoti Katalonskog kluba i traže se promjene ne samo na klupi već i u Upravi kluba.

Mediji su već jednoglasno smijenili Quique Setiena, a za novog trenera se najviše gura Mauricia Pochettina.

O njemu se već pričalo u siječnju, ali su tad isplivale njegove stare izjave kako je navijač Espanyola te da nikad ne bi prihvatio klupu Barcelone, „Prije bi radio na farmi u Argentini“, navodno je izjavio.

Svlačionica bi ga zasigurno dočekala raširenih ruku, no trenutno se postavlja pitanje tko će voditi Barcelonu s najviše pozicije. Mnogi prije svega traže glavu predsjednika Bartomeua.

"Užasan utakmica, sramota… I nije prva, ni druga, ni treća. Promjene su potrebne. I ne govorim o treneru i igračima, ne upirem prstom, klubu su potrebne promjene na svim nivoima. Godinama smo već ovakvi, prolazimo u Španjolskoj, ali u Europi nismo konkurentni, a klub kao Barcelona mora uvijek biti na vrhu. Ovako više ne ide, ne može se više ni sakriti“, izjavio je razočarani Gerard Pique.

Predsjednik Barce najavljuje radikalne rezove, no ne i svoju ostavku.

"Neke odluke smo već donijeli. Neću sad o njima, jer večeras tugujemo, ali već od sutra radimo“, rekao je prvi čovjek Barcelone poslije debakla.

Mnogi igrači će napustiti Barcelonu, a  pojavila se priča kako bi jedan od njih mogao biti i Lionel Messi, koji će tu odluku donijeti ukoliko ne bude pravih promjena, a tu se prije svega misli na odlazak Bartomeua.

Najgora situacija bi  za Katalonce mogla biti ukoliko sjajni Argentinac napusti klub slijedećeg ljeta kad bi po ugovornoj klauzuli mogao otići potpuno besplatno.

Kopirati
Drag cursor here to close