Minimalno

Barca se provukla kod Valladolida; S tri nova boda se približila Realu

Barcelona je na gostovanju svladala Valladolid minimalnim rezultatom 1:0. Strijelac pobjednosnog gola bio je Atruro Vidal, a momčad aktualnog prvaka Španjolske spašavao je vratar Ter Stegen.
Sport / Nogomet | 11. 07. 2020. u 21:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Čileanac Arturo Vidal postigao je pobjedonosni gol za Barcu

Barcelona je na gostovanju svladala Valladolid minimalnim rezultatom 1:0, a strijelac jedinog pogotka bio je veznjak Arturo Vidal u 15. minuti, na dodavanje Messija.

Lionel Messi je nakon ove utakmice postao prvi igrač u povijesti La Lige koji je u jednoj sezoni uspio postići 20 ili više pogodaka pogodaka i pri tome upisati 20 ili više asistencija.

Ovom asistencijom Messi je stigao do brojke od 20 dodavanja za gol u ovoj sezoni La Lige, a zahvaljujući brojci od 22 pogotka koja je do sada postigao, prvi je strijelac prvenstva.

Vratar Barcelone Marc Andre Ter Stegen imao je znatno više posla od svog kolege Masipa na drugoj strani. Njemački vratar u nastavku La Lige brani uistinu vrhunski.

Ovom pobjedom Barcelona je zadržala priključak s madridskim Realom, koji ima bod više na tablici, ali i utakmicu manje. 

Ivan Rakitić je u igru ušao u 57. minuti, zamijenivši mladog Riquija Puiga.

Ranije je momčad Osasune s 2:1 svladala Celtu Vigo. Prvo je Santi Mina doveo Celtu u vodstvo u 10. minuti, da bi u 23. poravnao Enric Gallego.

Pobjedu je Osasuni u sudačkoj nadoknadi donio Jose Manule Arnaiz (91.). 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close