Dinamit u nogama

Barça misli ozbiljno: Katalonci stežu obruč oko Luke Jovića

Luka Jović bi u Barceloni trebao naslijediti Luisa Suareza, a ovaj mladić je u aktualnoj sezoni za Eintracht postigao 22 gola u 36 nastupa u svim natjecanjima.
Sport / Nogomet | 22. 03. 2019. u 14:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mlada nogometna zvijezda iz Bijeljine, srpski reprezentativac Luka Jović, nastavlja postizati golove, a katalonski velikan Barcelona svakim danom sve više ''steže'' krug oko njega.

Njemački mediji pišu kako je Jovićev prelazak na Camp Nou praktično gotova stvar, a u međuvremenu su pokušavaju pronaći modaliteti za njegov transfer.

Bild piše kako je Barcelonin skaut Goran Vučević prvi skrenuo pozornost na mladog Srbina, te da su ga nedavno na utakmici protiv Intera u Milanu, gdje je također bio strijelac, pratili sportski direktor Blaugrane Eric Abidal i menadžer Pep Segura.

Bild navodi i kako je Barca već pronašla posrednika za ovaj posao. Radi se o Patricku Falku , bivšem nogometašu Eintrachra, koji sada radi kao savjetnik nogometaša.

Engleski list Guardian piše kako je Barcelona za Jovića ponudila 50 milijuna eura, ali da u Eintrachtu ''drže'' cijenu od 65-70 milijuna.

"Ako Dembélé sa svojim neurednim pristupom životu vrijedi toliko (Barca ga je kupila za 120 milijuna), onda će Luka zasigurno biti jako, jako skup", izjavio je ovih dana Dragoslav Stepanović, bivši trener Eintrachta.

Luka Jović bi u Barceloni trebao naslijediti Luisa Suareza, a ovaj mladić je u aktualnoj sezoni za Eintracht postigao 22 gola u 36 nastupa u svim natjecanjima.

Ovaj nadareni nogometaš i dalje je službeno igrač Benfice iz Lisabona, na posudbi u Frankfurtu, a prema ugovoru Eintracht ga može otkupiti za šest milijuna. Dobiju li za njega primjerice 60 milijuna od Barce, zarada će im biti desetostruka.

"Jako sam sretan zbog gola protiv Njemačke. On mi znači puno više od svega drugog, ali ja samo želim i dalje postizati golove, za Srbiju i za Eintracht", kazao je Jović nakon utakmice u Wolfsburgu za RTS.

Za koga će postizati golove iduće sezone, nije teško naslutiti.

Kopirati
Drag cursor here to close