Špekulacije

Barca kao žmigavac: Jedan je dan Rakitić nezamjenjiv, a drugi dan na prodaju!?

Katalonci su već osigurali dolazak Frenkieja de Jonga iz Ajaxa za 75 milijuna eura, a žele li nova pojačanja morat će prodavati.
Sport / Nogomet | 05. 04. 2019. u 07:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Action Images / Ivan Rakitić već petu godinu s velikim uspjehom igra u Barceloni

Španjolski prvak Barcelona zbog 'utega iz prošlosti' mora zaraditi 300 milijuna eura koja planiraju zaraditi prodajom tri 'otpisana' igrača.

Zbog toga je Barca spremna saslušati ljetne ponude za Philippea Coutinha, Samuela Umtitija i Ivana Rakitića, tvrdi ESPN FC.

Razlog zašto se odlučili baš za ova tri igrača leži u činjenici da na njima mogu dobru zaraditi, a oslobodili bi se i njihovih velikih primanja.

Katalonci su već osigurali dolazak Frenkieja de Jonga iz Ajaxa za 75 milijuna eura, a žele li nova pojačanja morat će prodavati.

Naime, veliki uteg stvorili su si u posljednja 24 mjeseca kada su potrošili 400 milijuna eura na Ousmanea Dembelea, Artura Vidala, Arthura Mela, Nelsona Semeda i Malcoma.

Na popisu Barcinih želja su kapetan Ajaxa Matthijs de Ligt, Eintrachtov Luka Jović, a još uvijek se razmišlja i o Antoineu Griezmannu iz Atletico Madrida, premda većina španjlskih medija navodi kako će Griezmann ostati kod Jorgandžija, a odluči li se promijeniti sredinu, vjerojatniji je prelazak u PSG.

Kopirati
Drag cursor here to close