Raspad Reala

Bale: Neka me Real isplati inače ću ostati i igrati golf!

"Imam još tri godine ugovora. Ako žele da odem, morat će mi platiti 17 milijuna eura po sezoni. Ako to ne učine, ostat ću ovdje. Ako treba, igrat ću i golf za to vrijeme!", navodno je poručio Bale.
Sport / Nogomet | 20. 05. 2019. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zvijezda Real Madrida Gareth Bale nalazi se u dosta kompliciranoj, ali prije svega neobičnoj situaciji za igrača njegova kalibra.

Prvo, trener Zidane više ne računa s njim, a nema ni interesa drugih klubova koji bi se za Velšanina otimali. Međutim, njegov ugovor s Realom vrijedi još tri godine i Bale je odlučio uvesti malo sarkazma u čitavu atmosferu.

Na utakmici protiv Betisa, Bale nije dobio mjesto na terenu i priliku da se oprosti od navijača na Santiago Bernabeu, gdje je Real poražen 2-0.

Velšanin je ostao na klupi cijelo vrijeme, a po završetku utakmice odmah se zaputio prema tunelu.

Tako su se povećale sumnje oko njegova ostanka u glavnom gradu Španjolske, a sada je Radioestadio, putem SPORT-a, prenio njegovu izjavu pred suigračima kako bi se u narednom razdoblju mogao sprdati s klubom.

"Imam još tri godine ugovora. Ako žele da odem, morat će mi platiti 17 milijuna eura po sezoni. Ako to ne učine, ostat ću ovdje. Ako treba, igrat ću i golf za to vrijeme!", navodno je poručio Bale.

Zidane je, upitan o situaciji s Baleom nakon jučerašnje utakmice, prilično iskreno izjavio kako u mislima ima neke druge opcije.

"Bale je puno toga osvajao ovdje, ali živimo za sadašnjost i budućnost. Nećemo zaboraviti prošlost, ali više sam računao na druge igrače proteklih tjedana. Bit ću iskren -  da sam imao priliku uvesti i četvrtu zamjenu danas, to ne bi bio Bale!", rekao je Zidane.

Nad Santiago Bernabeu nadvili su se prilično tmurni oblaci. Sezonu za zaborav pored Balea imali su i Luka Modrić (Zlatna lopta!?), Isco, Asensio, Toni Kroos, Marcelo, Casemiro i Varane (svjetski prvak!?), a odlaskom Cristiana Ronalda kao da je sve stalo.

Nakon poraza od Betisa, koji je mogao biti i uvjerljiviji, Zidane je bio potpuno iskren kazavši kako se ne radi o tome da Real nije želio pobijediti, nego jednostavno to nije mogao.

Kopirati
Drag cursor here to close