Teški uvjeti za igru čekaju plemiće

Baka: Spreman sam povesti 18 igrača koji će izginuti na terenu

Znam da nas očekuje ratnička utakmica i ko se snađe na teškom terenu može očekivati i dobar rezultat.
Sport / Nogomet | 02. 11. 2018. u 11:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pred odlazak momčadi HŠK Zrinjski na utakmicu u Ugljeviku gdje će odigrati susret 16.kola Premijer Lige u prostorijama mostarskog kluba upriličena je press konferencija na kojoj je trener Zrinjskog Blaž Slišković najavio subotnji sraz protiv Zvijezde 09.

Blaž Slišković bio je optimističan unatoč izostancima nekih važnih igrača.

"Tri boda protiv Čelika bila su važna. Nakon utakmice sam bio nezadovoljan odnosom skoro cijele momčadi prema svojim obvezama. U ovom periodu smo dosta razgovarali i analizirali sve greške koje su pravljene kao i taj odnos koji nije bio profesionalan. Momci su svjesni da samo stopostotnim angažmanom možemo očekivati tri boda u Ugljeviku. Imam informacije da je teren težak i da će uvjeti za utakmicu biti teški. Spreman sam povesti 18 igrača koji će izginuti na terenu i koji će mu se prilagoditi. Neke stvari nisu pozitivne s igračkim kadrom. Filipović je dobio udarac u desni list i na njega ne računamo. Veselinović, obzirom na umor i uvjete koji nas čekaju nam neće moći pomoći i ostavit ću ga u Mostaru da se sprema za derbi sa Sarajevom. Ni s kapetanom Stojkićem situacija nije idealna ali on ide na put. Nema ni Laštre, ni Barišića, morat ćemo improvizirati. Sreća je povratak Rustemovića i Perišića. Pred sami susret ćemo odlučiti tko će istrčati na teren. Znam da nas očekuje ratnička utakmica i tko se snađe na teškom terenu može očekivati i dobar rezultat. Mi ćemo pokušati ofenzivno i kombinatorikom ako nam uvjeti dozvole".

"Miketek s obzirom na izostanak Laštre i Barišića upada u tim. On to može i zna odigrati. Ima snagu, visinu i kvalitetu i vjerujem da će biti sposoban iznijeti sav teret, iako se za tu poziciju nameće i Rugašević".

"Svaka ekipa zapadne u krizu pa se diže i obratno. Zvijezda ima tri pobjede zaredom, lijepo igraju i dobro se drže rasporeda. Mi idemo pokazati da smo prvaci i pokušati nametnuti ritam koji nama odgovara a koliko ćemo uspjeti u tom, vidjet ćemo. Moramo se posvetiti samima sebi i odigrati onako kako igramo u Mostaru".

Utakmica između Zvijezde 09 i Zrinjskog na rasporedu je u subotu u 13:30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close