Sporazumno, ljudski, fer i korektno

Baka odstupio jer još uvijek računa na angažman vani

"Puno je poštenije zaključiti ovu uspješnu priču koju smo zajednički pisali i dati priliku nekom drugom treneru da s momčadi krene u pripreme za novu sezonu", kazao je Slišković.
Sport / Nogomet | 07. 06. 2019. u 13:54 Bljesak.info
Kopirati

"Trenerom Zrinjskog sam imenovan četiri puta, što je najbolja potvrda da ovom klubu ne znam reći ne, ali odluka da ne produljimo ugovor je zapravo jedina ispravna i logična.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jednostavno, kao što je bio slučaj i prije godinu dana, moja želja za preuzimanjem nekog kluba izvan granica bih i dalje postoji, tako da od mene definitivno ne bi bilo odgovorno da sam pristao na nastavak suradnje, a onda vrlo brzo odstupio.

Puno je poštenije zaključiti ovu uspješnu priču koju smo zajednički pisali i dati priliku nekom drugom treneru da s momčadi krene u pripreme za novu sezonu", kazao je Slišković.

Blaž Slišković je četvrti put šefom stručnog stožera HŠK Zrinjski imenovan 13. kolovoza 2018. godine, a u 34 službene utakmice upisao je 19 pobjeda, devet remija i šest poraza.

Sa Sliškovićem na klupi 'Plemići' su osvojili dva posljednja naslova prvaka BiH, a iza njega su sveukupno rekordne 172 utakmice na klupi HŠK Zrinjski.

Klub mu je u razdoblju do pronalaska novog angažmana odlučio ponuditi ulogu savjetnika Uprave za sportska pitanja, što je Slišković i prihvatio.

Kopirati