Slišković trener Željezničara

Baka i službeno predstavljen: "Željo mora igrati Europu"

Blaž Slišković dao je danas i prve izjave u ulozi šefa struke sarajevskog Željezničara.
Sport / Nogomet | 15. 04. 2021. u 13:31 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je sam jučer kazao kako još nije ništa službeno, Blaž Slišković danas je doputovao u Sarajevu i tako službeno preuzeo funkciju šefa struke sarajevskog Željezničara. 

U svom stilu na predstavljanju je kazao da nije važno je li zadovoljan igračkim kadrom, jer on je takav kakav jeste, ali da će napraviti sve da ga "prodrma". 

"Smatram da igrački kadar ima potencijal i kvalitetu i pokušat ću izvući maksimum od igrača u posljednjih osam kola. Nisam došao u Željezničar sa namjerom da provedem mjesec i pol dana bez ambicija, već da pokrenem ekipu, pokrenem igrače koji nisu zaboravili igrati. Očigledno da ima problema, pokušat ću da sve te probleme da riješim u hodu, kako bismo igrali što kvalitetnije", rekao je Slišković na predstavljanju, kazavši kako su mu ambicije da Željezničar odvede u Europu: 

"Objektivno, to će biti jako teško ostvariti, ali nismo bez šansi. Treba vjerovati u svoje kvalitete i mogućnosti. Ja sam prvi koji svoj dio posla mora podići na viši nivo, kako bi igrači shvatili da mogu, moraju. Željezničar je takav klub,mora igrati Europu. Druga je stvar što su se igrači poklopili negativno u zadnjih osam kola. Nadam se da ćemo izaći iz krize što prije", dodao je Slišković koji će debitirati u nedjelju protiv Radnika.

Kopirati
Drag cursor here to close