EURO2020

Bajević: Važno nam je da do kvalifikacija čujemo razmišljanja igrača

Izbornik je najavio dolazak u ”kuću nogometa” polovicom veljače kada bi sa suradnicima trebao sumirati prvi dio obavljenog posla.
Sport / Nogomet | 04. 02. 2020. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Zadovoljan sam načinom na koji moji suradnici obavljaju zadatke'', rekao je Dušan Bajević, odskora izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

”Cilj nam je razgovarati sa pojedinim igračima prije samih priprema. Zna se da smo posjetili Džeku, Pjanića, vratili Lulića, sastali se sa Višćom. Važno nam je da čujemo razmišljanja igrača, da se upoznamo, jer neće biti dovoljno vremena za to kad se već okupimo. Pratimo ne samo one koji su do sada bili dio reprezentacije već i one koje bi eventualno mogli priključiti”, istaknuo je za službenu internet stranicu Nogometnog saveza BiH (NS BiH) Bajević.

Dodaje da svako od njegovih suradnika ima konkretna zaduženja i da se posebno vodi računa o aktivnostima naših protivnika u dodatnim kvalifikacijama za plasman na EURO 2020.

Izbornik je najavio dolazak u ”kuću nogometa” polovicom veljače kada bi sa suradnicima trebao sumirati prvi dio obavljenog posla.

Do ožujka je potrebno da stručni stožer BiH uradi brojne analize, između ostalog, ne samo protivnika u dodatnim kvalifikacijama za EURO 2020, nego i igre reprezentativaca BiH u proteklim kvalifikacijama.

Nogometna reprezentacija BiH u polufinalu dodatnih kvalifikacija za EURO 2020 u grupi ”B” 26. ožujka na zeničkom stadionu ”Bilino polje” igrat će protiv Sjeverne Irske.

Ukoliko Bajevićevi izabranici pobijede u finalu za plasman na naredno Europsko prvenstvo igrat će na istom stadionu pet dana kasnije protiv Slovačke ili Republike Irske.

Kopirati
Drag cursor here to close