Duškov neuspjeh

Bajević: Umor je presudio...

Otkako je zamijenio Roberta Prosinečkog na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušan Bajević nije ubilježio nijednu pobjedu kao izbornik BiH.
Sport / Nogomet | 09. 10. 2020. u 00:07 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da nije bilo pandemije Bajević bi debitirao protiv Sjeverne Irske još u ožujku. Ovako je imao utakmice protiv Italije (1:1) i Poljske (1:2) u Ligi nacija, ali je u najvažnijoj protiv Sjeverne Irske u dodatnim kvalifikacijama ostao bez plasmana u play-off za Euro.

 ''Razočarenje je veliko, teško je svima. Igračima, stručnom stožeru, naciji… dali smo sve što smo mogli u ovome momentu. Imali smo šansi, moglo je biti golova, a kod ovakvih utakmica odlučuju i druge stvari. Sada se vidi da neki igrači nisu mogli da izdrže utakmicu do kraja jer nisu prošli pripreme, ali skupili su snage da odigraju do kraja i čestitam im na tome'', rekao je Bajević u TV kamere odmah poslije utakmice na Grbavici.

 Sada će ih morati nekako osposobiti da odigraju dvije utakmice u Ligi nacija, što neće biti nimalo lako nakon ovakvog ispadanja.

 ''Nastavljamo dalje, imamo dvije utakmice u Ligi nacija i dat ćemo šansu drugim igračima. Neki umorni igrači su šutirali penale, ali takve stvari se događaju''.

Kopirati
Drag cursor here to close