Pouke iz poraza

Bajević: Nije problem igra, nego ponašanje

Duško Bajević doživio je prvi poraz u svojoj drugoj utakmici na klupi reprezentacije BiH.
Sport / Nogomet | 07. 09. 2020. u 23:31 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad koja je odnijela bod iz Firence poprilično je izmijenio, a iako je takva ekipa povela na kraju je morala priznati poraz Poljacima.

''Morali smo odmoriti neke igrače. Neki su imali neke ozljede, radi se o igračima koji nisu imali dovoljno treninga i fizičku spremu da odigraju oba meča. S druge strane htjeli smo dati šansu i drugim igračima. Dobro smo počeli, imali rezultat, ali u drugom dijelu smo imali neke nelogične stvari i ponašanja'', rekao je Bajević, dodavši kako je Poljska posve zasluženo slavila u Zenici.

 "Vidjeli smo neke određene stvari koje smo htjeli i možemo izvući dobre pouke. Ovo se događa nakon dosta dobre igre za nas u Italiji, a možda je malo falilo sigurnosti kod nekih i mogli smo možda do boljeg rezultata".

 BiH izbornik priznao je kako je iskoristio obje utakmice kako bi isprobao ekipu pred dodatne kvalifikacije i utakmicu sa Sjevernom Irskom u Listopadu.

 ''Neke odgovore imamo, a neke ne. Ali, u svakom slučaju vjerujem igračima bez obzira da li igraju dobro ili loše. Ima još igrača koje pratimo. Bili smo primorani da odmorimo neke igrače i neki su nam falili. Ovo što se desilo jeste loše, malo ružno, ali može biti pouka. Ne za igru, nego za ponašanje'', zaključio je Bajević.

Kopirati
Drag cursor here to close