Velika čast za klub

Austrijski bundesligaš pružio potporu ŽNK Široki Brijeg

Ova potpora širokobriješkoj ekipi koja se natječe u 1. ligi FBiH može biti veliki poticaj za nastavak kvalitetnog rada.
Sport / Nogomet | 07. 02. 2018. u 11:01 Ivan KRALJEVIĆ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ivan Kraljević | Bljesak.info / Igračice USC Landhaus s pomoćnim trenerom ŽNK Široki Brijeg

ŽNK Široki Brijeg dobio je potporu za rad od stručnog stožera i ekipe USC Landhaus, ženskog kluba FK Austria Wien koji trenutačno zauzima drugo mjesto u najjačem ženskom ligaškom natjecanju u Austriji - ÖFB Frauen-Bundesliga.

Naime, ekipa austrijskog bundesligaša boravi na pripremama u Novigradu, destinaciji u kojoj sa seniorskom momčadi NK Široki Brijeg boravi i pomoćni trener ŽNK Široki Brijeg Antonio Karačić.

''Imao sam priliku pogledati trening ekipe USC Landhaus, austrijskog bundesligaša koji boravi na pripremama u Novigradu, i uvjeriti se u kvalitetu njihovog rada i poimanja ženskog nogometa. U neformalnom razgovoru s njihovim igračicama i stručnim stožerom upoznao sam ih s radom i vizijom našega kluba. Na koncu, nakon razmjene iskustava i dobivene potpore za rad, razmijenili smo kontakte pa vjerujem kako bi u nekoj skoroj budućnosti mogli organizirati prijateljsku utakmicu'', izjavio je za službenu klupsku Facebook stranicu pomoćni trener Antonio Karačić.

Ova potpora širokobriješkoj ekipi koja se natječe u 1. ligi FBiH može biti veliki poticaj za nastavak kvalitetnog rada, poglavio u aktualnoj sezoni u kojoj s ŽF/NK Emina iz Mostara vode grčevitu borbu za plasman u Premijer ligu BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close